b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Shanghai Sharks – Guangdong – 07/10 13:35

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Shanghai csapatából több kulcsjátékos is hiányzik, míg a Guangdong egyik legjobbjának családjában pozitív lett az egyik hozzátartozó tesztje és ő így ma nem játszhat. Ilyen információk birtokában, nagy hiba lenne overt rakni ezen a meccsen, ráadásul a Guangdong az előző meccsén is nagyon gyengén játszott. A várható pontszámadatok pedig ezt csak megerősítik, hiszen előzetesen 216 pontra van kilátás ezen a mérkőzésen.

Shanghai Sharks – Guangdong Fogadási határidő : 13:35
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
219.5 alatt (Összesített pontszám) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: