b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Qingdao – Jilin – 07/27 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A találkozón irreálisan magasnak érzem a line-t, még ha a csapatok egymás elleni eredménye alapján bőven reálisnak tűnhet ez a 204 pontos line. Ami azt illeti a felek az újrakezdés óta egyáltalán nem szórják a pontokat és példának okáért a hazaiak 93, míg a vendégek 98 pontos átlagokat nyújtanak a szerzett pontok tekintetében. Ennek ismeretében a most látott line kedvezőnek mondható. Persze egymás ellen rendre megszórták egymást a csapatok, viszont a mostani erőviszonyok alapján aligha várható 204, vagy magasabb pontszámmal rendelkező mérkőzés. A hazaiak legutóbbi tíz meccsén 193 pont született átlagosan, a vendégeknél pedig 202 pontot mutat az átlagpontszám. Ezen adatok birtokában egy alacsony téttel mindenképp megéri fogadást kötni a találkozóra.

Qingdao – Jilin Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
203.5 alatt (Összesített pontszám) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: