b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Liaoning – Fujian – 07/17 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Ez a mérkőzés annyira over, hogy már inkább under. Elég buta érvelés ez, de egyértelműen ez a line magas. Mindkét csapat ugyan szereti szórni a pontokat, de véleményem szerint a mostani mérkőzésen 231 pont alatt fognak zárni. Érdemes megtekinteni a pontátlagokat, a Liaoning az előző tíz meccsén 116 pontot, míg a Fujian 103 pontot szerzett, de az összesített meccsek alapján is 212 és 219 a két együttes átlag pontja. Úgyhogy kontrázzuk a piacot.

Liaoning – Fujian Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
230.5 alatt (Összesített pontszám) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: