b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Jiangsu – Guangdong – 07/03 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A mostani opció még tegnap este papíron is fogadható volt, viszont valamiért kivették a kínálatból a meccset. Ezenkívül betclic, pinnacle és a képen látható bet365-ön is fogadható az opció. További irodákat nem tudom, egyedül az unibet az, ahol szinte biztos, hogy csak élőben fogsz tudni fogadni a csapatok pontszámaira. A mérkőzéssel kapcsolatosan csak annyit, hogy a Guangdong nagyon sok pontot szerzett, ám a dobott pontjaik átlaga így is csak 128,5-ös értéket mutat. A hazaiak ezzel ellentétben azért jóval kevesebb pontot kaptak és véleményem szerint ez a 130.5 pontos line irreálisan magas. Persze benne lehet, de példának okáért legutóbb jún. 23.-án találkoztak a csapatok és “csak” 119 pontig jutott a Guangdong.

Jiangsu – Guangdong Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
130.5 alatt (Guangdong összesített pontok) 1.83 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: