b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Guangzhou – Beijing – 07/18 13:35

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mérkőzésen ezt a line-t leginkább a Guangzhou csapatának köszönhetjük. A Beijing utóbbi mérkőzésein a legnagyobb under eredményeket hozta össze és ennek köszönhetően 173 pont az átlag az utóbbi tíz mérkőzéseiken. Nagyon jó a vendégek védelme, ráadásul szeretik a végletekig húzni a támadások idejét, ami oda vezethet ismét, hogy ezen a viszonylag “magas” line-on ismét egy undert hozzanak össze. A felek legutóbb júl. 20.-án találkoztak akkor 168 pont alakult ki a kettejük párharcán. Ezzel az eredménnyel ma is kiegyeznék.

Guangzhou – Beijing Fogadási határidő : 13:35
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
186,5 pont alatt (Összesített pontszám) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: