b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Guangdong – Nanjing – 07/23 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Guangdong meccsén megint kaptunk egy viszonylag magas line-t, amit megéri kontrázni. A hazaiak előző tíz meccsén átlagosan 118 pontot, míg a vendégek 93 pontot szereztek, tehát , csak az átlagok alapján 211 pont várható a meccsen. Ha az összesített pontszámokat tekintjük meg akkor 221 és 211 pont a felek mutatója, ami ismét a most látott line alatt helyezkedik, ráadásul a csapatok egymás elleni eredménye alapján is legutóbb 116-91-es eredmény született, de azt megelőzően is 114-79-es eredményig jutottak. Ilyen előfeltételek mellett, hiba lenne az under opciót kihagyni.

Guangdong – Nanjing Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
228.5 alatt (Összesített pontszám) 1,86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: