b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Guangdong – Beijing – 08/04 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Ezt az opciót nem nagyon tudom hova tenni. Egyrészt azért, mert a Guangdong jóval erősebb, mint mostani riválisa, másrészt azért mert az egymás elleni eredmények alapján is nagyon ritka volt az, hogy hat ponton belül zárjon a Beijing a Guangdong ellen. Legutóbb júl. 26-án találkoztak a csapatok akkor 19 ponttal nyert a Guangdong, de a decemberi meccsen is 15 pontos különbséggel nyert mostani riválisa ellen. Rakjuk, míg nem esik szét a line.

Guangdong – Beijing Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Guangdong -5.5 (Hendikep) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: