b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Guangdong – Beijing – 07/01 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A mostani mérkőzésen vállalok némi rizikót, ugyanis az esti line +30,5 volt, most pedig +26,5-ös értéken lehet fogadni. Ebben még mindig van érték, ugyanis a Beijgin Royal Fighters egy viszonylag erős védekezéssel rendelkezik, viszont a Guangdong csapatát ismerhetjük, hogy +30, +40 pontos előnynél sem áll le a csapat. Egyszóval rezeg a léc, de ezt a line-t egyszerűen nem tudtam itt hagyni.

Guangdong – Beijing Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Beijing +26,5 pont (Hendikep) 1.86 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: