b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Beijing – Nanjing – 07/21 09:30

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A kínai kosárligában ma nagyon jó párosítások vannak. A mostani meccs számomra irreálisan magas over opcióval rendelkezik, pedig a felek legutóbbi meccsein szerzett pontjainak átlaga 107 és 106 pontot mutat. Ha megnézzük azt is, hogy az előző meccseken átlagosan hány pontig jutottak el a csapatok, akkor azt is láthatjuk, hogy 201 és 210 pontig jutottak el a csapatok. Legutóbb decemberben játszottak a csapatok, akkor 208 ponton zártak és vélhetően ma is összehoznak egy under opciót ezen a viszonylag magas 218.5 pontos határon.

Beijing – Nanjing Fogadási határidő : 09:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
218.5 alatt (Összesített pontszám) 1,76 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: