b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

CBA : Beijing Ducks – Jilin Tigers – 07/10 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Beijing – Jilin mérkőzés alacsony over line-t kevésbé értem. A vendégek ugyanis az egyik legjobb támadósorral rendelkeznek, ráadásul a felek egymás ellen rendre izgalmas mérkőzéseket játszanak. Ez a 182,5-ös line az utóbbi négy összecsapásukon rendre zöldült, de érdemes megtekinteni a Jilin meccseit, akik egy-egy meccset leszámítva rendre 100 pont felett zárnak. Ugyan a Beijing védelme az egyik legjobb, ennek ellenére a várható pontszámadatok alapján is 193 pontra lehet számítani, ami pedig kereken tíz ponttal a látott line felett tartózkodik.

Beijing Ducks – Jilin Tigers Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
182.5 felett (Összesített pontszám) 1.86 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: