b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

B&WTIPS ALKALMAZÁS

INGYENESEN ITT TÖLTHETED LE!

EXKLUZÍV AKCIÓK

Egyenes út a legjobb árakhoz, különleges ajánlatokhoz, amelyek csak Neked készültek, és csak az alkalmazásban érhetők el. Értesülj elsőként minden kedvezményről és akcióról!

BEHARANGOZÓ AJÁNLÁSOK

A sokak által kedvelt ingyenes beharangozó ajánlásaink is megtalálhatóak az alkalmazásban. Így nem kell a weboldalunkra navigálnod nap, mint nap, hiszen elég ha letöltöd az applikációt és rögtön láthatod a megosztásainkat. Ami pedig egyfajta plusz lehet az egészben, hogy a push üzeneteknek köszönhetően, rögtön értesülhetsz, ha új megosztásokat publikálunk!

ELŐFIZETŐI VÉLEMÉNYEK

Immáron több, mint 150 pozitív előfizetői visszajelzés szerepel a szolgáltatásunk neve mellett! Ez pedig nem a véletlen műve. Továbbra is arra törekszünk, hogy az előfizetőink megbízhatónak és korrektnek tartsanak minket és reméljük, hogy számodra is egyfajta pozitív előjel, ha egy szolgáltatást ennyien értékeltek 5 csillaggal!

b&wtips virtuális kártya

Az alkalmazáson belül lehetőséged van létrehozni egy virtális kártyát. A kártya létrehozása után többféle kedvezményben is részesülhetsz. Pl. 5+1 akció, vagy épp -30%-os kedvezmény! A virtuális kártya elkészítéséhez a neved, az email címed és a telefonszámod megadása szükséges.

ELŐFIZETÉSEK

Amennyiben az előfizetés mellett döntöttél, akkor a szolgáltatásainkat már az applikációnkban is megtudod vásárolni!

B&WTIPS ALKALMAZÁS

INGYENESEN ITT TÖLTHETED LE!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
0