Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Ha szeretnél egy kiváló közösség része lenni, továbbra is megtekintenéd a beharangozó ajánlásainkat és a külön erre a célra kialakított telegram chathez is csatlakoznál, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat!

A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!

MIÉRT ÉRI MEG CSATLAKOZNI A B&WTIPS-KÖZÖSSÉGHEZ?!

- Egy kiváló közösség részese lehetsz!
- Megtekintheted a beharangozó ajánlásainkat!
- Csatlakozhatsz a telegram chat csatornához, ahol a közösségünk tagjaival beszélgethetsz, tippeket oszthatsz meg stb.
- Jobban megismerhetsz minket, ill. a szolgáltatásunkat!
- Rögtön értesülsz a velünk kapcsolatos hírekről, promóciókról!
- A közösség tagjai egy éven belül két különleges ajánlathoz jutnak hozzá, ami csak számukra lesz elérhető!
- Nevetségesen alacsony, napi 8 Forintodba kerül a b&wtips tagság!
- Részt vehetsz a b&wtips hűségprogramjában és a pontjaidnak köszönhetően akár tiéd lehet az Xbox Series X, a PlayStation 5 játékkonzol, vagy egy iPhone 13 mobilkészülék is!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A weboldalunkon, vagy az applikáción belül a fiókom menüpontban teheted ezt meg! A regisztrációhoz szükségünk lesz a nevedre, email címedre, illetve egy általad megadott felhasználónévre! 

A legtöbb pontot a szolgáltatásaink megvásárlásával szerezheted! Nincs más dolgod, mint az előfizetés menüre kattintani, ott kiválasztani a számodra megfelelő szolgáltatást és előfizetni. Ha ez megtörtént, akkor a rendszerünk automatikusan jóváírja az egyenlegeden a megszerzett pontokat. Ezenkívül rengeteg lehetőséged van az extra pontszerzésre, amelyről az oldalon már olvashattál.

A hűségpont menüpontban a pontjaim története résznél láthatod a részletes kimutatást. 

Minden elköltött 100 Forint után 1 pontot írunk jóvá az egyenlegeden! Tehát, ha Te elköltesz 10.000 Forintot, akkor 100 Pont kerül jóváírásra az egyenlegeden.

Amennyiben a legmagasabb havidíjjal rendelkező szolgáltatásunkat minden hónapban megvásárolod, ezenkívül nap, mint nap belépsz a weboldalunkra/applikációnkba, illetve meghívsz pár ismerőst és eközben még szinteket is lépsz, akkor bőven reális lehet egy éven belül a VIP (5000+ pont) szint elérése! Gyakorlatilag minden csak rajtad múlik.

A pontok jóváírásának dátumától számított 24 hónapig, az-az 2 évig tudod felhasználni a pontjaid! Ezt követően a rendszerünk automatikusan törli a lejárt, egyben fel nem használt pontokat az egyenlegedből.

Először is gratulálunk ahhoz, hogy sikerült szintet lépni és köszönjük, hogy ilyen aktív vagy! Gyakorlatban semmi teendőd nincs, ahogy szintet lépsz, úgy a rendszerünk egy automatikus emailt fog számodra küldeni, amelyben megtalálod majd a százalékos kedvezménnyel rendelkező kuponkódunkat is!

Csak írj számunkra egy emailt az info@betandwintipps.com email címre és mi levonjuk az egyenlegedből az igényelt termék pontszámát, ill. az általad megvásárolt terméket mihamarabb átadjuk egy futárszolgálatnak!

Igen! Minden esetben jelzünk neked email formájában, hogy átadtuk a terméket a futárszolgálatnak, ill. az adott csomagküldő is fog téged értesíteni telefonon, hogy mikor érkezik hozzád.

A hűségpontok alatt találsz egy olyan felhívást, hogy Szerezz extra pontokat!, kattints erre a menüre, ahol megtalálod a rendszerünk által automatikusan generált megosztó linket. Innentől nincs más dolgod, mint ezt a linket kimásolni és megosztani az ismerőseiddel. Ahogy regisztrált egy általad meghívott személy a weboldalunkra, azt te egyből láthatod majd a pontegyenleged történetében.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
2022-12-27