b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Wetzlar – Kiel – 10/10 18:30

DUESSELDORF, GERMANY - AUGUST 21: Simon Hald Jensen #5 of Flensburg-Handewitt challenges Hendrik Pekeler of THW Kiel during the PIXUM Supercup 2019 at ISS Dome on August 21, 2019 in Duesseldorf, Germany. (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:30

A Wetzlar együttese az előző idényhez képest öt új játékost tudhat a soraiban, akik tovább erősíthetik a csapatot. A Kiel keretéből hiányozni fog két kulcsember sérülés miatt és ugyan a mezőnyben könnyebben tudják pótolni Sagosen-t, ezzel szemben Landin-t a 42 svéd hálóőr Andersson fogja helyettesíteni. Úgy gondoljuk az információk ismeretében, hogy a mai mérkőzés hasonlóan fog alakulni, mint a Kiel Hannover elleni  meccse és könnyedén elérik a csapatok az 57 pontot. Annyi biztos, hogy a Wetzlar támadásaiban lehet fantázia, főleg a jó öreg Andersson ellen, míg a Kiel a szezonbeli mutatójával átlagosan 30 gól feletti mutatóval rendelkezik. Úgyhogy bízunk benne, hogy képesek lesznek a felek ma átlépni az 56 gólos határt. 

📊 Ajánlott predikció: 
56.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: