b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga2 : Dresden – VfB Stuttgart – 05/31 13:30

A mai játéknap három mérkőzést is favorizálnánk. Az első esetben egy általam nem kedvelt bajnokság mérkőzése kerül favorizálásra, ugyanis a Bundesliga 2-ben megrendezésre kerülő Dresden – VfB Stuttgart párosítás került górcső alá.


A két együttes esetében kijelenthetjük, hogy teljesen mások a célok. A vendégek a Bundesligába jutásért küzdenek, míg a Dresden a bajnokságban való maradásért hajt. A hazaiaknak nem jött a legjobbkor a kényszerszünet, hiszen nyerni tudtak a Regensburg és az Erzgebirge Aue csapatai ellen és ezzel sikeresen le is dolgozták a hátrányukat, amelyet hat pontra redukáltak. Viszont a szünet óta ők még nem léptek pályára. Ennek köszönhetően a hazaiak négy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a riválisaik, úgyhogy a Dresden egy jobb hajrával, reális eséllyel pályázik a továbbjutásra. A csapat egyetlen hátránya a védekezés, hiszen viszonylagosan elég sok gólt kaptak 25 lejátszott mérkőzést követően. A VfB elég gyengén indított és szó se róla nagyon sok a pontatlanság a játékukban, ill. ott van az a tényező, hogy továbbra is sok gólt kapnak az idegenbeli túráik során. Kikaptak példának okáért a Wehen és a Kiel otthonában is, viszont legutóbb egy nagyon fontos mérkőzést nyertek meg a Hamburg ellen. Tehát ami elmondható összességében a Stuttgart játékáról, hogy nagyon sok gólt kapnak az idegenbeli túrák során, viszont most minden egyes ziccert ki kell használniuk és nem szabad úgymond a Dresdennek annyi esélyt se adni, hogy ők játékba lendüljenek.

A várható gólszámadatok alapján 1.47, ill. 1.89 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-2-es végeredményre lehet számítani.

A vendégek számára szinte kötelező a pontszerzés, viszont a hazaiak is vélhetően mindent megtesznek majd a három pontért. Amennyiben az első félidőben esik egy gól, könnyedén egy “nyílt sisakos” támadófutballt láthatunk a felektől. (Fotó : getty images)

A Dresden játékosai jóval felkészültebbek lehetnek, míg a Stuttgartiak akár jóval sebezhetőbbé válhattak, hiszen a terhelés esetükben jobban megmutatkozhat. Annyi biztos, hogy a hétközi Hamburg ellen megszerzett győzelem csak akkor számít, ha ma ismét nyerni tud a csapat. A Dresden otthon kellemetlen ellenfélnek számít, ráadásul a csapatok elég sokszor zárnak 2,5 gól felett. A kérdés tényeleges annyi, hogy a Dresden védelem hány gólt fog engedni, viszont látva azt, hogy a Stuttgartiak a szünetet követő három forduló alatt hány gólt rúgtak és kaptak nagyon meglepő lenne egy egy-két gólos mérkőzés. A csapatok számára csak a győzelem lenne az elfogadható, úgyhogy egy korai gól könnyedén egy gólokban gazdag mérkőzést alakíthat ki. A Bundesliga 2-vel kapcsolatosan van számos pozitív emlékünk, viszont többször tréfáltak már meg minket a csapatok, de most úgy érzem, hogy ez a két együttes képes lehet egy over opciót kialakítani, amelyet akár a Stuttgart egymaga is abszolválhat. A felek legutóbb a bajnokságban 3-1-es eredményt értek el, ill. volt egy január végi felkészülési mérkőzés is, ahol szintén 3-1-re nyert a Stuttgart.

Dresden – VfB Stuttgart Fogadási határidő : 13:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Gólszám összesített) 1.66 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: