b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Wolfsburg – Frankfurt – 05/30 15:30

A Wolfsburg – Frankfurt mérkőzésen leginkább a statisztikai rendszer adataira, ill. az előzményekre alapozva hoztuk meg a döntésünket.


A csapatok viszonylag gólerős mérkőzéseket hoztak össze a koronavírus által kialakított kényszerszünet után. A Wolfsburg két győzelmet ért el és legutóbb példának okáért kiütötték a “szárnyaló” Leverkusen csapatát. A Frankfurt viszont a pontatlanságoknak köszönhetően rendre sok gólt kapott és erre általában nem tudott annyiszor válaszolni a csapat, hogy pontot szerezhessenek. Összességében érdemes megemlíteni, hogy két igencsak gólerős csapatról beszélünk, ám a Wolfsburg védelme jóval jobb értékekkel rendelkezik, mint a Frankfurtiaké. A hazaiak 14 hazai meccsen 22 gólt kaptak, míg a frankfurtiak 13 idegenbeli mérkőzésen 30 kapott góllal állnak. Ami a frankfurtiakat illeti érdemes megemlíteni, hogy idegenben egyáltalán nem teljesítettek jól, hiszen 2-1-10-es mérlegük van, ami a jelenlegi mezőny adatait látva a legrosszabb teljesítménynek minősül, ám a rajtot követően gólt szereztek a Mönchengladbach, Bayern München csapatainak is, amely csapatoknak azért viszonylag erős védelmük van.

A várható gólszámadatok alapján 2-1-es végeredményre van kilátás. Ugyanis a hazaiak 1.78, míg a vendégek 1.04-es gólátlaggal rendelkeznek.

A hazaiak győzelme várható a mérkőzésen, viszont a Frankfurt viszonylag gólerősen indította a kényszerszünet utáni időszakot és eddig mindhárom mérkőzésén gólt szerzett. Vajon ma is egy szoros és gólokban gazdag mérkőzés szemtanúi leszünk? (Fotó : getty images)

A csapatok elég gól gazdag mérkőzéseket játszottak egymás ellen is, viszont ahogy mondani szoktam, az előző évek eredményeiből felesleges kiindulni, hiszen változtak a csapatok, vannak hiányzók és több befolyásoló tényező is változott az adott találkozók lejátszása óta. A Frankfurt csapatából mindössze ketten hiányoznak, viszont a hazaiaknál elég sok a hiányzó. Névszerit William, Ignacio Camacho, Paulo Otavio, Felix Klaus, Admir Mehmedi, Yannick Gerhardt és Josuha Guilavogui. Ezen játékos többnyire a középpályáról és védelemből hiányoznak, ami ma a frankfurtiak számára akár kapóra is jöhet. A vendégek csapatából Stefan Ilsanker és Paciencia hiányzik, ezen játékosok pedig pótolhatóak. A várható kezdőket látva igencsak bizakodóak lehetünk, hiszen a hazaiak részéről Weghorst és Brekalo szinte biztos, hogy kezd elől. Míg a vendégeknél Dost és Silva játéka szinte garantált. Márpedig ezen játékosok döntően befolyásolhatják a mérkőzést. Egy szó, mint száz a csapatok viszonylag jól indítottak a gólszerzést tekintve a szünet után. A Frankfurt védelme nagyon rossz, viszont ha azt hozzák, mint az előző három mérkőzésen, akkor szinte garantált, hogy szereznek egy gólt. Jóval kérdésesebb lenne a vendég gól, ha közönség előtt játszanának a csapatok, viszont a hazai pálya viszonylagos elveszítése miatt akár szorossá is válhat a mérkőzés. Mindkét oldalon játszanak az ügyeletes gólvágók, úgyhogy remélhetőleg nem egy unalmas és kevés gólos mérkőzés szemtanúi leszünk. Annyi biztos, hogy a két csapat között nincs nagy differencia és bőven benne lehet az is, hogy ma végre kijön a lépés a vendégek számára, akik akár meglepetést is okozhatnak.

Wolfsburg – Frankfurt Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1.95 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: