b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Wolfsberger AC – Salzburg – 06/17 18:30

A szorzók esetében látható csökkenő tendencia miatt, ismét előre dolgoztunk és a szerdai, illetve csütörtöki kínálatból három találkozót “emeltünk” ki. Az első esetben a Wolfsberger AC – Salzburg párosítás került górcső alá.


A találkozó több szempontból is érdekesen alakulhat, hiszen a Wolfsberger AC némileg győzelmi kényszerben lép pályára. A hazaiak számára nagyon jól jönne egy meglepetés eredmény és az ezzel járó pontszerzés, ugyanis a jelenleg harmadik helyen lévő csapatot hárman is szorosan követik. A jelenlegi pozíció az Európa Liga selejtezőibe való kerülést jelentené a hazaiak számára, ami valljuk be remek motivációs tényezőnek számít. A Salzburg a kényszerszünetet követően fantasztikusan rajtolt és minden meccsét legalább két gólos különbséggel sikerült megnyernie a csapatnak. Nekünk magyaroknak külön öröm lehet, hogy Szoboszlai is nagyon jó formába került és az utóbbi három mérkőzésen négy gólt és több gólpasszt is jegyzett a magyar labdarúgó.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 1-3-as végeredményre van kilátás.

Szoboszlai remek formába került és akár most is betalálhat. (Fotó : getty images)

 A várható gólszámadatok alapján igencsak nagy esélye van a 2,5 gól feletti opciónak, ugyanis erre 86% esély van. A gólváltás némileg alacsonyabb esélyt képvisel, de az 58%-os érték is bizakodásra adhat okot. Természetesen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a hazaiak várható gólszáma 1,42-es értéket mutat, ami bőven az 1,00-ás érték felett helyezkedik.


xG (várható gólszámadat)
1,42 2,87
Várható végeredmény : 1-3

Az eddigi információnk alapján mindkét oldal a legjobb kezdőjét küldheti a pályára. A hazaiak a kényszerszünet óta mindössze négy pontot gyűjtöttek, ám mindenképp érdemes megjegyezni, hogy minden egyes meccsükön szereztek legalább egy gólt, viszont minden találkozón kaptak is egyet. Egyszóval a több gólos mérkőzés mellett elég sok tényező szólhat. A Salzburg a folytatás után két mérkőzést kapott gól nélkül abszolvált, ám az utóbbi két mérkőzésén egy-egy gólt beszedett a csapat. Mivel a 2,5 gól feletti opció szorzója igencsak alacsony, ezért kénytelenek voltunk egy másik lehetőséggel párosítani az opciót és a gólváltásra esett a választásunk. Ezt az opciót jelenleg a legtöbb fogadóirodában 1.70-1.80-as szorzón lehet megfogadni, amelyben azért bőven lehet érték fogadás szempontjából.

Wolfsberger AC – Salzburg Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok) 1.72 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: