b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Werder Bremen – RB Leipzig – 18:30

A Bundesliga 5. fordulójának szombati zárómérkőzésén a Werder Bremen találkozik a remek formában lévő RB Leipzig csapatával.A mostani találkozón két érv sorakozik az ajánlás mellett. Az első ilyen érv, hogy a vendégek kiválóan kezdték meg a szezont és továbbra is az 1. helyen állnak 10 ponttal. Az előző fordulóban a Bayern Münchent állították meg és 1-1-s döntetlennel zártak a bajorok ellen. A második érv, hogy a Werder Bremen csapatán sérüléshullám söpört át, illetve N. Sahin piros lapos eltiltása miatt biztosan kihagyja a mérkőzést. A hazaiak csapatából 8 játékos biztosan hiányozni fog és ezen játékosokból többen a védelem oszlopos tagjai. Ezen kívül még 6 játékos játéka kérdéses.

A Werder Bremen otthonában még nem szerzett győzelmet tétmérkőzésen a Lipcse.

Vélhetően ma is pontot szerez a Lipcse, már csak az a kérdés, hogy három ponttal távoznak-e a Werder otthonából. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű, hogy nem lesz sétagalopp ez a találkozó a vendégeknek. Ám a mostani formájuk, a hazaiak sérüléshulláma miatt nekik áll a “zászló”. Ezt a lehetőséget pedig érdemes kihasználniuk. A vendégek védelme viszonylag erősnek mondható, ám egy-egy gólt szinte mindig kapnak. Ám a mostani találkozón a hazaiak legeredményesebb játékosai Osako és Fullkrug is biztosan kihagyja a mérkőzést. A vendégek utazókeretében a legjobb játékosok névsora megtalálható. T. Werner szinte biztosan szerepet kap a mérkőzésen, ám a védelem oszlopos tagjai és magyar résztvevői Gulácsi és Orban is játszani fog. Egy szó, mint száz a vendégek kerete most sokkal jobb minden egyes mutatóban. A hazaiak helyzetét nem könnyíti meg a sok sérült, úgyhogy mindenképp megéri alacsony téttel fogadni a vendégek sikerére, amelyben szerintem reális érték van.

Werder Bremen – RB Leipzig Fogadási Határidő : 18:30
Tipp : RB Leipzig (Játékidő eredménye) Odds : 1,72

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: