b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Werder Bremen – Mainz

Kruse góljaira és remek passzaira ma is számítanánk. Vajon ismét egy gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a hazaiak? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében a Werder Bremen-Mainz találkozóra készültünk, ahol a Kruse által fémjelzett támadósor teljesítményében bíznánk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
97 nyertes – 54 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Kruse góljaira és remek passzaira ma is számítanánk. Vajon ismét egy gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a hazaiak? (Fotó : Getty Images)

I Werder Bremen – Mainz I

A Werder Bremen a 9. helyen áll és ami azt illeti bőven van még sansz a zöld-fehér mezes csapatnak, hogy elérje a 6. pozíciót, amely az EL selejtezőjét jelentené számukra. A lemaradásuk mindössze 3 pont a jelenleg 6. helyen álló Wolfsburggal szemben. Úgyhogy minden pontra szüksége van a csapatnak, ráadásul ma az a Mainz lesz az ellenfelük, akik az utóbbi 3 fordulóban rendre vereséget szenvedtek.

A Mainz idegenben gyengén teljesít és 13 mérkőzés alatt mindössze 11 pontot sikerült összehozni a csapatnak. A Werder otthon mindössze 3 vereséggel rendelkezik, de 5 győzelme és 5 döntetlenje van a csapatnak emiatt “csak” 20 pontot szereztek a hazai publikum előtt.

Mindent egybevéve a gólokkal kalkulálnánk a találkozón, hiszen figyelemmel követtük a Werder Bremen előző mérkőzéseit. Legutóbb a Leverkusen ellen Kruse irányításával 3-1-re nyertek, de azt megelőzően a Schalke ellen hazai pályán egy 4-3-s mérkőzést hoztak össze. Egy szó, mint száz mi ismét várnánk legalább két hazai gólt, ráadásul a Mainz mostanában szinte minden egyes idegenbeli mérkőzésén rendre kap két gólt. Úgyhogy bíznánk a Kruse által fémjelzett támadósor eredményességében, amelyben nagy érték van.

Werder Bremen – Mainz (15:30)
Tipp:Több , mint 1,5 gól (Werder Bremen gólszám) odds:1,60 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: