b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : VfL Bochum – Nürnberg – 20:30

A mai nap folyamán két elemzés kerül megosztásra. Elsőként egy német bajnokival kezdeném, ahol a Bochum – Nürnberg párosítás került górcső alá.


A mérkőzés igencsak érdekes lehet, hiszen a Bochum igencsak gólerős csapat, ám a jelenlegi rossz helyezését leginkább a pontatlan védelmének köszönheti az együttes. Amit jó tudni a hazaiakról, hogy legutóbb majdnem meglepetést okoztak, hiszen a kupában 83 percen keresztül vezettek a Bayern München ellen, majd egy gólt követően emberhátrányba kerültek, végül pedig kiestek. A Nürnbergi együttes sem élete szezonját futja, bár a vendégek a kilencedik helyen állnak jelenleg a Bundesliga 2-ben.

A várható gólszámadatok alapján 2,12, ill. 1,98 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig a gólváltás reálisnak tűnik a mérkőzésen.

Ma is döntetlennel zár hazai pályán a Bochum?! (Fotó : Getty Images)

Ami látható, hogy a Bochum minden egyes hazai bajnokiján döntetlennel zárt és ezen mérkőzésen rendre a gólváltás is megszületett. A Nürnberg eddig minden idegenbeli bajnokiján szerzett legalább egy gólt, illetve két alkalmat leszámítva rendre pontot is szerzett az együttes. Egy szó, mint száz a két együttes ma is gólváltással zárhatja ezt az összecsapást. A gólváltás szorzója 1,57-es szorzóról indult és jelenleg 1,53-as, de van ahol már az 1,50-es határon lehet megfogadni azt. Úgyhogy nem is húzom sokáig a mondanivalóm..

VfL Bochum – Nürnberg Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: