b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Union Berlin – VfB Stuttgart

Vajon kiharcolja a VfB Stuttgart az első osztályba maradást? (Fotó : Getty Images)

A német bajnokság osztályozójának visszavágójához értünk, ahol 2-2-s eredményt követően mérkőznek meg egymással a felek.


I Union Berlin – VfB Stuttgart I

 

Kiváló hétvégét zártunk, hiszen minden egyes nap sikerült a “prémium” szolgáltatásunk keretein belül nyereséget kialakítani, viszont tegnap megszakadt a “gold” szolgáltatás 18 mérkőzéses nyerőszériája. Ma mivel gyenge a kínálat nem gondoltam túl a helyzetet és a “gold”, illetve “prémium” előfizetők is egy elemzést kapnak kézhez. Fontos, ma a “prémium” előfizetők más tétet látnak majd, de ennek megfelelően érdemes a “nagyobb” téttel kalkulálni. Az ajánlás nem “A” kategóriás, viszont a tét alapján ez kerül majd beírásra, hogy tartsuk magunkat a stratégiához.

A két együttes előző mérkőzése igencsak beszédes, ráadásul ma az Union van lépéselőnyben hála az idegenben szerzett két góljuknak. Ami biztos, hogy ma Stuttgartnak támadni kell, márpedig az előző mérkőzésen is szépen játszott a VfB, úgyhogy bizakodó vagyok.

Vajon kiharcolja a VfB Stuttgart az első osztályba maradást? (Fotó : Getty Images)

A gólváltás már az első félidőben létrejött az előző mérkőzésen, majd a 70. perc előtt már 4 gól volt látható az eredményjelzőn. Egy szó, mint száz mindkét oldal szinte teljes kerettel várhatja a visszavágót. Én nem gondolnám azt, hogy az Union a gyengébb védekezésével a defenzív stratégiára rendezkedne be. Egy biztos, hogy a VfB Stuttgart támadni fog, márpedig ha gólt szereznek, akkor menni kell a hazaiaknak is. Az első meccsen 4 gól is született, nagyon meglepődnék, ha itt 0-1 gólos mérkőzést hoznának össze a csapatok. Úgyhogy a gólváltásra ajánlok fogadást 5 egységgel, ahogy említettem is nem “A” kategóriás tipp, de a “prémium” stratégia miatt “A” kategória kerül megjelenítésre, így nem téveszt meg senkit az 5 egységes besorolás. Úgyhogy ez a mostani tartalom, mint “gold”, mint “prémium” előfizetőink számára is elérhető ajánlás.

Union Berlin – VfB Stuttgart (20:30)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,61 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: