b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Union Berlin – Borussia Dortmund – 18:30

Győzelemmel zárhatja az idényt a Dortmund, viszont ma nem lesz könnyű dolga a vendégeknek. (Fotó : Getty Images)

A ma hajnali “gold” elemzések ismét nyereséggel zártak és máris belecsapok a mai kínálatba, ahol a Dortmund mérkőzésére ajánlok fogadást elsőként. A publikáció most közös lesz, hiszen utolsó napjához ért a prémium szolgáltatás és szeretném némileg kozmetikázni a havi mutatókat.


I Union Berlin – Borussia Dortmund I

 

A találkozó már abból az okból is érdekes, hogy ennyire “magas” a szorzó a vendégek sikerére (1,36), szerintem ez a szorzó a mérkőzés kezdetéig csökkenni fog. A Dortmund nagyon jól kezdte meg az évet és továbbra is tartom a véleményem, hogy most megtudják fogni a Bayern Münchent, amennyiben nem lesz megint egy sérüléshullám a csapaton belül. Ami biztos, hogy iszonyat tempóval estek neki az első fordulónak, hiszen 5-1-re nyertek az Augsburg ellen, majd ezt követően a Kölnt verték 3-1-re idegenben. Alcacer ott folytatta, ahol abbahagyta, két gólt is szerzett az első találkozón támadó, majd ezt követően egyszer betalált a Köln elleni mérkőzésen is. Ami nagyon jó hír, hogy ma ő biztosan ott lesz a pályán, de rajta kívül Sancho a maga két góljával, Reus, Witsel játékára lehet számítani a vendégek részéről. Az Union Berlin, mint újonc ismét itt van a Bundesligában és vélhetően mindent megfog tenni ez a csapat a bennmaradásért. Papíron a két csapat között hatalmas különbség van, ráadásul az első két mérkőzését látva az Union Berlinnek, aligha lesz nekik esélyük a Dortmund ellen.

A várható gólszámadatok alapján 0,51, illetve 3,01 gól várható a csaptoktól. Ez annyit tesz, hogy 0-2, 0-3 a reális eredmény. Ám a hazai gólra is van némi esély.

Továbbra is veretlen maradhat a Dortmund! (Fotó : Getty Images)

A vendégek kerete tehát jóval erősebb és tényleg az ilyen mérkőzéseket Reuséknak kötelezően hozni kell. A cserepad is erősnek mondható, hiszen Götze, Brandt, Delaney, Hakimi, Schmelzer megtalálható rajta. Ami szintén biztos tényező, hogy Sancho, Reus és Alcacer igencsak veszélyes triót alkot és ezt már megmutatták az előző mérkőzéseken is. A hármas egyre jobban összeszokik, Sancho ügyesebb, rutinosabb lett és tényleg kijön az, amit sokan jósoltak számára, hogy igazi angol reménység lehet. Úgyhogy én mindenképp bizakodó vagyok a találkozóval kapcsolatban. Ugyan hazai pályán fog szerepelni az Union Berlin, de ahogy a Dortmund hozta az első két mérkőzését 5, illetve 3 góllal, szerintem nem lesz probléma a másik újoncot is két góllal legalább megverni. Etért egy fogadáskészítő opcióval készültem, ahol a Dortmund sikerére és a 1,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást “A” kategóriába sorolva.

Union Berlin – Borussia Dortmund (18:30)

Tipp: Borussia Dortmund + 1 gól felett (Játékidő eredménye + Összesített gólszám) odds:1,53 “A” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: