b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Újra kiszakíthatja a gólzsák száját a Dortmund!

Egy hét gólos mérkőzésen harcolta ki Borussia Dortmund a tavaszi szezon első győzelmét, ám nem lehetett túl sokáig ünnepelni a sikert, hiszen szerda este már a Mainz otthonában kell pályára lépniük.

A BVB-nél joggal bízhatnak egy jobb folytatásban, hiszen a csapat a téli szünetet a hetedik helyen töltötte, ám több jó hír is napvilágot látott az elmúlt hetekben és példának okáért S. Haller is pályára lépett már a klubban. Az elefántcsontparti játékos ugye Haaland helyére érkezett, ám az élet közbeszólt.. Viszont mindenképp jó hír, hogy sikerült leküzdenie súlyos betegségét és immáron 100%-os állapotban várja a mai mérkőzést. A norvég támadó hiánya egyébként erősen megérződik a vendégek játékán, hiszen nincs kimondottan befejező támadó a keretben, persze most már jelen lesz Haller, illetve rajta kívül Moukoko, Brandt, Malen, Bellingham, Reyna, Hazard és Adeyemi góljában bízhatnak, de a Haaland által képviselt “gólmennyiség” erőteljesen megérződik a vendégek idei teljesíteményén. Igaz Bellingham ma nem lesz bevethető, hiszen kisárgult, de vélhetően E. Terzic megoldja a pótlását. A Mainznál már nem ilyen rózsás a helyzet, hiszen többen is hiányoznak sérülés miatt, (Zentner, Mustapha, Burkadt és Burzorg) illetve Kohr eltiltott a hazaiaknál. A házigazdák is képesek voltak pontot szerezni, a több, mint két hónapos kihagyás után, hiszen egy remivel nyitották a tavaszi szezont és a VfB Stuttgart otthonában egy 1-1-es remit értek el. Az idei teljesítményük viszont sokat elmond, hiszen ugyanis csak a 12. helyen állnak a 2022/2023-as kiírásban, ami valljuk be ettől a kerettől nagyon gyenge teljesítmény.

LEGYÉL TE IS B&WTIPS-KÖZÖSSÉG TAGJA!

Ha szeretnéd a továbbiakban is megtekinteni a beharangozó ajánlásainkat, ill. szeretnél egy kiváló közösség része lenni és a külön erre a célra kialakított telegram chathez csatlakozni, akkor váltsd ki a b&wtips tagságodat! A b&wtips tagdíj egy évig érvényes és mindössze 2.999 Forintba kerül!


BundesligaFH: 18:30

Ezt várjuk a mérkőzéstől: Mindkét együttesnek nagyon kellenének a pontok, ám nem lehet attól a ténytől elvonatkoztatni, hogy a dortmundi keret jóval ütősebb nevekből tevődik össze. Ami szintén egyértelmű tény, hogy egyik csapat sem rendelkezik erős védelmekkel és már a folytatásban kiütközött ez, hiszen a Dortmund egy igencsak gyenge támadósorral rendelkező Augsburgtól kapott 3 gólt. A Mainz alapvetően egy gólerős csapat hazai pályán, így nem véletlen az, hogy a várható gólszámadatok alapján várható tőlük egy találat, ám a szinte teljes támadósorral érkező dortmundiaktól akár három gól is elvárható lehet a számításaink alapján. Bellingham hiánya persze megérződhet, de ma is menni kell előre a BVB játékosoknak, hiszen csak a három pont az elfogadható a mai összecsapáson is részükről. Úgyhogy mi megint bízunk egy gólokban gazdag csörtében és a fogadásunk a 2.5 gól feletti opcióra vonatkozik! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót a GG.BET partnerirodánk kínálja!! 

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!


MÉRKŐZÉSTIPP
odds: 1.63
Mainz v Borussia Dortmund2.5 felett (Összesített gólok)


Ajánlott tétegység

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

0
%d bloggers like this: