b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Sturm Graz – Salzburg – 17:00

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

A Sturm Graz – Salzburg rangadó kerül megrendezésre az osztrák Bundesliga 11. fordulójában.


A találkozó pikantériája, hogy immáron öt pontos előnye van a második helyen álló LASK Linz csapatával szemben a Szoboszlai Domonik által képviselt Salzburgnak, ám ez nem az a bizonyos megnyugtató előny számukra. Ami látható, hogy bőven kiemelkedik idén is a mezőnyből a vendég együttes, ám nehéz attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy jövőhéten a Bajnokok Ligájában kell bizonyítani az együttesnek. A Sturm Graz nem nyújt idén jó teljesítményt, bár hazai pályán sosem számítanak esélytelennek.

A Salzburg eddig veretlen a bajnokságban és 9-1-0-s mérlegük van.

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a két együttes idei mutató és az egymás elleni eredmények alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti nagyon bízunk abban, hogy a Sturm Graz hazai pályán felszívja magát és az előző évekhez hasonló teljesítménnyel fog előrukkolni a csapat. A Salzburg ugyan vezeti a bajnokságot, ám a LASK Linz idén eddig partiban van velük és nem szabad elfelejteni, hogy az első pontvesztésüket pont a LASK otthonában szenvedték el. Ami biztos, hogy a Haaland, Daka, Minamino, Szoboszlai négyes ma is szerephez juthat, míg a hazai oldalon szinte a legjobb kezdőt láthatjuk majd, hiszen Balaj, Rocher, Despodov, Hierlander négyes nevezve lett a keretben. Egy szó, mint száz az előző években rendre képes volt hazai pályán izgalmas mérkőzést játszani a Sturm Graz a Salzburg ellen, ráadásul a vendégek idegenben elég sűrűn gólt/gólokat is kapnak. Úgyhogy a mostani ajánlás a gólváltásra és a 2,5 gól fölötti opcióra vonatkozik, amely könnyű szerrel zöldülhet a mérkőzésen. A két csapat előző évi mérkőzésein ez az opció négy összecsapásból három alkalommal zöldült, úgyhogy mindenképp bizakodóak vagyunk és remélhetőleg ma is egy izgalmas kilencven perc elé nézünk.

Sturm Graz – Salzburg  Fogadási Határidő : 17:00
Tipp : Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds: 1,95

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: