b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Sturm Graz – Rapid Wien – 17:00

A Sturm Graz hazai pályán fogadja a Rapid Wien csapatát, vajon ma is képesek lesznek a felek egy-egy gólt szerezni? (Fotó : Bild)

Az osztrák bajnokság 4. fordulójában egy igazi rangadó kerül megrendezésre, ahol a Sturm Graz és a Rapid Wien mérkőzik meg egymással.


Sturm Graz – Rapid Wien I

 

A mérkőzésről így előjáróban csak annyit, hogy ez a párosítás sosem volt unalmasnak mondható, Az előző szezonban a két együttes között dőlt el az EL indulás, amelyet tudhatjuk, hogy a hazaiak harcoltak ki, ám ezt megelőzően is a 2018-s évben a kupában 2-2, illetve a bajnokságban ebben a felállásban 4-2-s eredményt alakítottak ki a felek. A Sturm Graz hazai pályán jónak mondható, míg a vendégek az első fordulóban egyből a Salzburg ellen kezdtek, majd ezt követően egy 2-2-s döntetlent és egy 2-0-s győzelmet értek el. Ami azt illeti a mostani párosítás szorzói hűen tükrözik az esélyeket, hiszen a két együttes 2,62, illetve 2,55-s szorzóval rendelkezik.

A várható gólszámadatok alapján mindkét csapat 1,0 fölötti értékkel rendelkezik.

A Sturm Graz hazai pályán fogadja a Rapid Wien csapatát, vajon ma is képesek lesznek a felek egy-egy gólt szerezni? (Fotó : Bild)

A két együttes szinte minden tényezőben hasonlít ám a hazaiak védelme véleményem szerint erősebb. Ami biztos, hogy a vendégek eddig minden fordulóban gólt kaptak, ám a Salzburgi mérkőzést leszámítva két találkozón két gólt szereztek. A Graz eddig 1 gólt kapott, amit a Hartberg otthonában szenvedett el a csapat, ám ezen kívül eddig helyt állt a védekezésük. Ami biztos, hogy már önmagában a rangadó tényezője befolyásolhatja az eredményt és nehezen tudom azt elképzelni, hogy itt 0-0-s döntetlent érjenek el a csapatok. Ami biztos, hogy a Rapid Wien tulajdonosi köre most is a top6-t célozta meg, de ugyanez mondható el a Grazi vezetőségről is. Ha mindkét csapat azt hozza, amit az előző szezonban is nyújtottak, akkor ez a cél reális lehet. A csapatok a nyári átigazolások során nem sokat változtak és inkább a középpályás, ill. támadósorok lettek erősítve 1-2 igazolással. Úgyhogy én mindenképp bizakodó vagyok és ezen a délutáni osztrák mérkőzésen szerintem reális opció lehet a gólváltás, amelyre 1,66-s szorzóért cserébe megéri fogadást kötni.

Sturm Graz – Rapid Wien (17:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: