b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Sturm Graz – Austria Wien – 03/01 17:00

A Sturm Graz hazai pályán fogadja a Rapid Wien csapatát, vajon ma is képesek lesznek a felek egy-egy gólt szerezni? (Fotó : Bild)

Az osztrák Bundesligában is kimagasló eredményeket ért el eddig a statisztikai rendszerünk, most pedig két olyan együttes mérkőzését láthatjuk, akik igencsak gólerősnek mondhatóak.


A Sturm Graz már biztos résztvevője a rájátszásnak, ám az Austria Wien még matematikailag esélyes lehet arra, hogy bekerüljön oda. Ennek megfelelően a vendégek elég erős hajrát nyomtak és példának okáért remiztek a Salzburggal az előző fordulóban egy 2-2-es mérkőzésen, ill. a tavaszi szezont eddig két döntetlennel abszolválták. A Sturm Graz már hátradőlve élvezheti ezt a meccset, viszont semmiképp sem mindegy számukra, hogy hány ponttal folytathatják a rájátszást. Egyszóval egy izgalmas mérkőzésre van kilátás, ráadásul ilyen gólerős csapatok mérkőzésén könnyű szerrel alakulhat ki egy “adok-kapok” mérkőzés.

A várható gólszámadatok alapján 1,75, ill. 1,45 a két együttes mutatója.

A Sturm Graz hazai pályán fogadja az Austria Wien csapatát, vajon ma is képesek lesznek a felek három gólt szerezni? (Fotó : Bild)

Ami egyértelműen látható a statisztikai adatokból, hogy egyik fél sem támaszkodhat a védelmére, hiszen a hazaiak nyolc, míg a vendégek kilenc alkalommal kaptak gólt tíz mérkőzést követően ebben a felállásban. Egyszóval a csapatok nem a védekezésükről híresek. A hazaiak nem kezdték jól a 2020-as évet, ám semmiképp sem írnám le őket, főleg nem hazai pályán. Az Austria Wien mérkőzéseit követtem és látva a Salzburg elleni teljesítményüket engem nagyon meggyőztek. A várható kezdőcsapatok alapján szinte minden kulcsfontosságú játékosra számíthatunk mindkét részről, ennek tudatában pedig hiba lenne kihagyni ezt a találkozót. Az Austria Wien véleményem szerint megint felvállalja majd a támadófutballt és remélem, hogy a Sturm Graz is partner lesz ebben. Lényegében egyik fél sem támaszkodhat a védelmére, úgyhogy én a 2,5 gól feletti opciót favorizálnám 2,5 egységgel. A csapatok a 2020-as évben eddig két bajnokit játszottak, a hazaiak egyszer hozták az over opciót, míg az Austria Wien mindkétszer megtette ezt. A statisztikai rendszerünk adatai alapján a 2,5 gól feletti opció esélyessége 70%.

Sturm Graz – Austria Wien Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 gól felett (Gólszám összesített) 1,70 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: