b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Schalke – Union Berlin – 10/18 18:00

Szinte minden egyes tényező a hazaiak sikere mellett szól. Vajon képesek lesznek behúzni a 3 pontot? (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:00

906A meccsen a statisztikai adatokra alapozva a büntetőlapokat favorizálom. Annyi biztos, hogy a Schalke idén sem tartozik a fair play díjas csapatok közé és összességében 3,80-as büntetőlap átlaggal rendelkeznek a mostani kiírásban is. Az Union játékosai középszerűen teljesítenek a büntetőlapok esetében, ám megfigyelhető volt, hogy eddig szinte minden meccsükön kapott a keret két lapot. A játékvezető a mérkőzésen P. Ittrich lesz, aki közel hatos lap átlaggal rendelkezik, úgyhogy érdemes alacsony téttel az over opciót favorizálni ezen a találkozón.

📊 Ajánlott predikció: 
4.5 felett (Büntetőlapok száma)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: