b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Schalke 04 – Leverkusen – 06/14 18:00

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

A vasárnapi kínálatból előzetesen két mérkőzés került kiemelésre és elsőként a Schalke 04 – Leverkusen mérkőzésre ajánlunk fogadást.


A találkozóval kapcsolatosan inkább egy alacsonyabb szorzót céloztunk meg, ugyanis a Leverkusen csapatgóljait favorizálnánk. A vendégek elég masszív hajrát “tolnak”, ráadásul a kupadöntőbe is bekerült a csapat, amellyel két lehetősége is van a vendégeknek a nemzetközi kupaszereplésre. Természetesen a vendégek célja a Bajnokok Ligájába való jutás, ehhez pedig most nyerniük kell a roppantul gyenge formában lévő Schalke otthonában. A Leverkusen támadósor igencsak hatékony és a kényszerszünet óta többször favorizáltuk már a csapat mérkőzéseit. A rajt óta tizenöt gólt szereztek a tétmérkőzéseken. A Schalke ezzel ellentétben nagyon rosszul rajtolt és mindössze egy pontot szerzett öt fordulót követően. A gólszerzéssel is hadilábon állnak a hazaiak, de a védekezésben sem mondható jóknak, ugyanis a kapott gólokat figyelve minden bajnokijukon kaptak legalább egy gólt az ellenfelektől. A Dortmund, Augsburg, Düsseldorf hármas legalább kétszer zörgette meg a Schalke hálóját, de a pocsék formában lévő Werder és az Union Berlin is betalált a hazaiaknak.

A várható gólszámadatok alapján 1.21, ill. 1.83 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-2-es végeredményre lehet számítani.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz a Schalke-Leverkusen párharc? (Fotó : getty images)

A várható gólszámadatok tehát igencsak beszédesek, hiszen a vendégek esetében igencsak nagy esély van a két találatra. Leginkább a Bayern ellen győzött meg minket a csapat, ahol Havertz nélkül is képes voltak a vendégek két gólt szerezni. A Leverkusen támadósorában vélhetően a német reménység most sem fog szerepet kapni, ám a Diaby, Alario, Bellarabi, Bailey, Paulinho, Volland, Wirtz  és Demirbay által alkotott támadó harmad elég széleskörűnek mondható. Egyszóval kijelenthetjük, hogy nem egy játékosra épül a vendégek támadójátéka, ami a jelenleg gyengélkedő Schalke ellen egyértelműen jót jelent. A hazaiak részéről is vannak hiányzók, így például Harit, Mascarell, Serdar és Stambouli futballisták játékára aligha van esély. Mivel a Schalke ilyen pocsékul kezdett, ráadásul a védelmük nincs is a helyzet magaslatán, nagyon meglepne minket, ha egy kevés gólos mérkőzést látnánk. A Leverkusen elől nagyon hatékony, ráadásul a csapatok legutóbb decemberben találkoztak egymással, ahol 2-1-re nyert a Leverkusen. Gondolkoztunk más opciókon is, de a mostani csapatgólokban ténylegesen elfogadható szorzót láthatunk a mai napon, amit nagy hiba lenne nem kihasználni.

Schalke 04 – Leverkusen Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 1,5 felett (Leverkusen gólszám) 1.61 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: