b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Schalke 04 – Borussia Dortmund – 15:30

Szinte minden egyes tényező a hazaiak sikere mellett szól. Vajon képesek lesznek behúzni a 3 pontot? (Fotó : Getty Images)

A Bundesliga egyik legizgalmasabb mérkőzése lesz a Schalke – Dortmund összecsapás, hiszen egy igazi rangadó szemtanúi lehetünk.


A mostani összecsapás a német bajnokság egyik legnagyobb rangadójának minősül és ennek tekintetében érdemes játszani azzal a gondolattal, hogy az ilyen találkozókon nagy átlagban születnek lapok és gólok is. A két együttes legutóbbi mérkőzésein rendre született két gól és ez vélhetően ma is megszületik. A másik érdekes opció a lapok száma, amely a legutóbbi mérkőzéseken rendre elég magas értéket képviselt. Legutóbb áprilisban 10 büntetőlapot hozott a mérkőzés, de azt megelőzően is 7, de akár 11 lapot is eredményezett ez a találkozó.

A Schalke jelenleg a 7., míg a Borussia Dortmund a 4. helyről várja a 9. fordulót.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a délutáni rangadón. (Fotó : Getty Images)

A mostani mérkőzésen lesz egy biztosabbnak ígérkező , ill. egy rizikósabb ajánlásom is. Fontos kiemelnem, hogy a mostani mérkőzésen a biztonságosabb fogadás esetében a fogadáskészítő opciót vettem igénybe. Míg a rizikósabb ajánlás az szinte minden egyes fogadóirodában, ezzel együtt tippmixen is fogadható opciót tettem közzé. Ami biztos, hogy ez egy igazi rangadó lesz, ahol nagyon ritka az, hogy 5-6 lap alatt zárjanak a felek. Ráadásul most mindkét oldal játékosai remek formában vannak, úgyhogy bizakodó vagyok és remélhetőleg zöldülni fognak a megosztott opciók. Ami szintén érdekes tényező a mérkőzésen, hogy a játékvezető Felix Brych lesz, aki azért szereti osztogatni a lapokat. Nagyon nem is szeretném részletezni a megosztott opciókat, de fontos kiemelni , hogy mindenki tartsa be a téteket!

Schalke 04 – Borussia Dortmund Fogadási Határidő : 15:30
Tipp : Több, mint 1,5 gól + Több, mint 3 büntetőlap (Mindkét csapatot együttvéve) odds: 1,65 Tét : “B” kategória 5 egység
Tipp : Több, mint 5,5 büntetőlap (Büntetőlapok száma) odds: 2,10 Tét : “C” kategória 2,5 egység 

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: