b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Salzburg – Wolfsberger AC – 06/21 17:00

A Salzburg – Wolfsberger AC legutóbbi mérkőzésére is fogadtunk és akkor nagy meglepetésre 0-0-ás eredményt értek el a felek.


A gólok és a szorzók esetében ugyanazt a “képet” látjuk, ugyanis hihetetlen alacsony értékek szemtanúi lehetünk. A mostani fogadásunk alapja pedig nem is a gólokra, annál inkább a sarokrúgásokra vonatkozik.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 3-1-es végeredményre van kilátás.

Szoboszlaiék az előző mérkőzésen 0-0-ás döntetlent értek el, viszont ma kiszakadhat a gólzsák. (Fotó : Getty Images)

 A várható gólszámadatok alapján látható, hogy a Salzburg sikere szinte garantált és miért ne lenne az, hiszen hazai pályán 11-1-1-es mérlege van a csapatnak és a mostani riválisuk évek óta még pontot sem szerzett az otthonukban.


xG (várható gólszámadat)
2,87 1,19
Várható végeredmény : 3-1

Az előző találkozót látva kijelenthetjük, hogy a védelmek, ill. kapusok igencsak nagy bravúrokat mutattak be és volt két olyan szituáció is, amikor a mostani vendégek kapusa egy az egy elleni szituációt nyert meg. Az előző találkozón közel harminc helyzetet dolgoztak ki a csapatok és ez is azt mutatja, hogy mindkét fél viszonylag kreatív támadósorokkal rendelkezik, ám legutóbb elmaradtak a gólok. Nagyon meglepő lenne, ha ma is 0-0-ás eredményt érnének el a felek, ám tanulva az utóbbi idők meglepetés eredményeiből, nincs is értelme ilyen alacsony szorzón a gólokra, vagy a gólok ellen fogadni. A találatok mellett, viszont a sarokrúgásokban nagy érték lehet és látva a fogadóirodák opcióit, némileg elmérik a két csapat támadószekcióját, akik leginkább a szélső játékot helyezik előtérbe, ill. elfelejtik azt, hogy mindkét oldalon remek teljesítményű kapusok és védelmek vannak, akik azon lesznek, legfőképp a vendégek esetében, hogy ne kapjanak gólt. A szögletek átlagát tekintve 7,08 és 5,62 a két csapat szezonbeli mutatója, ami összességében 12 szögletet jelenthetne a mostani mérkőzésen. Megnéztük az előző mérkőzést, ahol 16 szöglet született, de a szezonbeli mérkőzéseket látva novemberben 11, míg augusztusban 13 szöglet született a két csapat összecsapásán. Mivel magas érték (67%) van a 9,5 szöglet feletti opcióban, nagy hiba lenne kihagyni ezt az opciót és ennek ismeretében 2,5 egységgel ajánlunk fogadást az opcióra.

Salzburg – Wolfsberger AC Fogadási határidő : 17:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
9,5 felett (Szögletek száma) 1.57 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: