b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Salzburg – Rapid Wien – 06/03 20:30

A mai nap is egyetlen egy mérkőzést emeltünk ki elemzésként a kínálatból, amely egy osztrák mérkőzésre vonatkozna.


A favorizált opciót már az este folyamán megosztottam veletek a privát chaten és véleményem szerint ez az ajánlás könnyedén zöldülhet. Ami azt illeti a Salzburg hazai pályán lép pályára, ahol köztudott, hogy nagyon kevés csapat képes ellenük nyerni az osztrák Bundesligában. Igaz, hogy a csapatot az átigazolási időszakban némileg gyengítették, viszont a mostani keret továbbra is őrülten erős, ráadásul a kupában egy igencsak magabiztos 5-0-ás győzelemmel hangolódott a hazai együttes. A Rapid Wien jelenleg a 3. helyen áll a csoportban és egy szövetségi döntésnek köszönhetően igencsak szoros lehet a véghajrá az osztrákoknál, ugyanis a LASK Linz -6 pontos büntetésével négy csapat is joggal pályázhat az első helyre, ill. a Bajnokok Ligájába való szereplésre. Ha már Rapid Wien, akkor érdemes megemlíteni, hogy ez az osztrákoknál a Der Klassiker, tehát az egyik legnagyobb rangadó. Ez pedig kellőképp megalapozhatja a mai találkozót.

A várható gólszámadatok alapján 2.71, ill. 1.86 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 3-2-es végeredményre lehet számítani.

Nehéz mérkőzés vár Szoboszlaiékra, ám hazai pályán könnyű szerrel győzhetnek az ősi rivális Rapid Wien ellen. (Fotó : getty images)

A Salzburg az előző évben elég sűrűn játszott a Rapiddal és hazai pályán mindkét alkalommal megverték a riválisukat. Ez pedig ma is bőven reálisnak tűnik, hiszen a Salzburg kerete Haaland és Minamino távozásának ellenére is nagyon erős. A hazaiak szinte minden kulcsjátékosra számíthatnak és, ha olyan hatékonyak lesznek a kapu előterébe, mint az Austria Lustenau ellen, akkor könnyed győzelmet arathatnak az ősi rivális ellen. A Rapid egyetlen egy barátságos mérkőzést játszott a kényszerszünetet követően, akkor 3-0-ra nyert a Horn ellen, tehát kijelenthetjük, hogy mindkét csapat jól indította a felkészülést a bajnokságra. Mivel a tét igencsak nagy, ráadásul két gólerős csapatról beszélünk és még nem említettem azt, hogy ez egy osztrák rangadó. Így engem borzasztóan meglepne, ha itt ma nem születne meg a gólváltás. Mindkét csapat nagyon gólerős, úgyhogy én nagyon bizakodó vagyok ezzel az opcióval kapcsolatosan, viszont nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a Salzburg továbbra is az osztrák élvonal egyik legjobbja, ráadásul hazai pályán borzasztó erősek. Úgyhogy a gólváltás mellett a Salzburg győzelmét is ajánlom, amelyet 2,62-es szorzóért cserébe, ismét “ajándék” lehet megfogadni.

Salzburg – Rapid Wien Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Salzburg + Igen (Eredmény + Mindkét csapat szerez gólt) 2.62 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: