b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Salzburg – LASK Linz – 06/14 19:30

Az előzetes elemzések zárásaként egy igazi rangadóval készültünk, ugyanis a pályán a Salzburg és a LASK Linz fog egymással találkozni.


Már az elemzés elején leszögeznénk, hogy egy fogadáskészítővel, vagy fogadásépítővel elkészített ajánlást publikáltunk, amelyet csak az online fogadóirodákban találhattok meg! Tehát sem tippmixen, sem tippmixpron nem található meg a favorizált opció. Az elemzés esetében hagyatkozhatnánk akár a statisztikai rendszerünk előrejelzéseire is, ám látva a LASK Linz kényszerszünet utáni rajtját, igencsak meglepő lenne, ha képesek lennének három ponttal távozni a Salzburg otthonából. Persze ez a mérkőzés minden esetben egy különleges párharcnak mondható, ám ahogy a Salzburg kezdett és ahogy az utóbbi három napban teljesített, aligha lesz esélye a gyengélkedő LASK-nak. A hazaiak ugyanis két mérkőzés alatt tizenegy gólt szereztek, ami igencsak biztató a mostani mérkőzés előtt, míg a Linz a kezdet óta mindössze egy pontot szerzett és mindezt úgy, hogy a koronavírus alatt tartott közös edzés miatti pontlevonás előtt, magabiztosan vezették az osztrák Bundesligát a vendégek. Mostanra persze változtak a viszonyok és a LASK már a negyedik helyről várja a mostani mérkőzést, míg a Salzburg egy esetleges győzelemmel, még egy lépést tehet a bajnoki címért.

A várható gólszámadatok alapján 2.52, ill. 1.87 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 2-2-es végeredményre lehet számítani.

Szoboszlai remekül teljesített az előző két mérkőzésen és mikor ha nem most kellene ismét jól teljesíteni, hiszen a LASK Linz lép ellenük pályára. (Fotó : getty images)

Az látható, hogy a Salzburg gólszáma, már-már a három gólhoz konvergál, tehát igencsak nagy potenciál lehet a hazaiak támadójátékában. A LASK Linz védelme nagyon jól teljesített a rajtig, ám valami másként alakult a csapatnál és talán a felkészülés sem volt a legalaposabb részükről. Ezt a Salzburgról nehezen mondhatnánk el, ugyanis kiemelhetnénk akár Szoboszlai játékát is, aki az utóbbi két mérkőzésen három gólpasszt és három gólt tudhat magáénak. A Salzburg otthon egy vereséggel rendelkezik és azt is a LASK ellen szenvedték el, ám ahogy említettük is, a mostani LASK jóval gyengébb, mint a kényszerszünet előtt. Egy szó, mint száz a fogadásunk alapja a hazaiak pontszerzésére és a 2,5 gól feletti opcióra esett. A felek legutóbbi mérkőzése a kupában került megrendezésre, ott egy kevés gólos mérkőzést láthattunk, ám ezt megelőzően kétszer találkoztak a csapatok és kilenc gólt hozott a párosítás. Úgyhogy bizakodóak vagyunk a gólokkal kapcsolatosan és látva a mostani Salzburgot, aligha lesz ellenfél a LASK számukra. Mivel egy rangadóról beszélünk, nagy hiba lenne magas tétet kockáztatni, úgyhogy csak 2,5 egységgel ajánlunk fogadást a párharcra.

Salzburg – LASK Linz Fogadási határidő : 19:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Salzburg, vagy Döntetlen + 2,5 felett (Kétesély + Összesített gólok) 1.66 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: