b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Sablontippre fogadunk a Dortmund-Leverkusen rangadón!

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

A Bundesliga 1. fordulójának szombati játéknapján több mérkőzést is megrendeznek, de számunkra leginkább a Borussia Dortmund és a Bayern Leverkusen összecsapása tetszik a legjobban.

A Dortmund csapatára nem vár könnyű szezon, ugyanis Erling Haaland távozása után kellene megtalálni az ügyeletes gólfelelőst. Ugye a nyári átigazolások során S. Hallert kimondottan Haaland helyére hozták, de sajnos az élet közbeszólt és súlyos betegségével küzd jelenleg a támadó, így nem léphet még pályára. Ezenkívül a szintén új igazolás N. Süle sem bevethető az első fordulóban. Persze így is egy igencsak ütős kezdő kerülhet a pályára a hazaiaknál, ugyanis a támadósorban a Malen és Adeyemi rohamozhat, míg mögöttük a Brandt, Reus, Dahoud és Bellingham játszhat. A dortmundiak első tétmeccse jól alakult, hiszen az 1860 München ellen 3-0-ás győzelmet értek el. A mai rivális Leverkusenről viszont ez már nem mondható el. A vendégek ugyanis a Német Kupa első fordulójában már ki is estek. Az Elversberg otthonában léptek pályára, ahol 4-3-as vereséget szenvedtek. A mai mérkőzésen vélhetően Schick ismét játszani fog, de rajta kívül Diaby, Hlozek, Aranguiz, Andrich, Azmoun játékával is számolhatunk. Viszont mindenképp nagy érvágás a vendégek támadójátékában is Florian Wirtz hiánya

A Leverkusen kupamérkőzését láttuk és bátran kijelenthető, hogy a mostani védelem egy átjáróház jelenleg. A Dortmund védelem sem túl összeszokott, de azért a támadószekcióban viszonylag sok időt tölthettek együtt a játékosok, így némi előnye lehet a hazaiaknak. Persze a Leverkusent sosem szabad leírni, ráadásul esetükben is több olyan játékos van a keretben, akik ha kifognak egy jobb napot, akár el is dönthetik a mai mérkőzés kimenetelét. Az előző években ez a párosítás rendre sok gólos mérkőzéseket hozott össze. Példának okáért 2021/2022-es kiírásban kétszer is hét gólig jutottak a csapatok. Persze Haaland és Wirtz nélkül aligha lesz ennyi gól a mai meccsen, de azért így is elég esélyesnek véljük a gólváltást a találkozón és szerintünk egy 3. találat is érkezni fog! Ennek ismeretében a gólváltásra és a 2.5 gól feletti opcióra kötünk fogadást!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: