b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : RB Leipzig – Werder Bremen – 02/15 15:30

A Bundesligában ma több remek mérkőzés is megrendezésre kerül, de ezek közül a legjobb érték a statisztikai rendszerünk adatai alapján az RB Leipzig – Werder Bremen kettős mérkőzésében lehet.


A mérkőzésen 86% az esélye a gólváltásnak, de a 2,5 gól feletti opció esélyessége is 81%. Ennek megfelelően hatalmas hiba lenne kihagyni ezt a találkozót a gólok szempontjából. Ugyan az előző fordulóban kisebb meglepetésre 0-0-ás döntetlen született a Bayern München – Lipcse meccsen, ill. a Werder sem tudott gólt szerezni, de én ezt leginkább a kupaszereplésnek tudtam be. A mostani mérkőzés viszont teljesen más lehet és bízom is benne, hogy a felek nem okoznak majd csalódást.

A várható gólszámadatok alapján 2-1-es végeredmény a várható a találkozón.

A hazai győzelemben mindenképp van érték, a kérdés csak az, hogy valóban születni fog-e 3 gól a találkozón. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy számomra mindig is jó előjel, ha adott csapatok az előző fordulóban nem szereztek gólt, hiszen vélhetően a mostani fordulóra majd ismét a régi formájukat láthatjuk a pályán. Mindezek mellett teljesen egyértelmű, hogy a Lipcse jóval erősebb kerettel rendelkezik, míg a Werder a kiesés ellen menekül. Azt is mindenképp érdemes megemlíteni, hogy a vendégeknél rengetegen sérültek, míg a hazaiaknál Kampl, Konati és W. Orbanon kívül mindenkire számíthatnak a hazaiak. Ezért érdemes némileg mérlegelni és ugyan a gólokkal valamilyen szinten kalkulálni, ám a Lipcsére fogadni. A statisztikai adatok alapján 2-1-es eredmény várható, de egyébként 2,49 a várható gólszámadata a hazaiaknak, ami akár 3 gól is lehet. Mivel a statisztikai rendszerünk nem számol a hiányzókkal, ezért némileg most megtévesztő is lehet az eredmény, ezért én inkább a Lipcse győzelmére, ill. a 2,5 gól feletti opció kettősére ajánlanék fogadást. A Lipcse hazai pályán 6-3-1-es mérleggel rendelkezik, ráadásul a most favorizált 2,5 gól feletti határon 8 alkalommal zárt over opcióval és mindössze kétszer zárt a határ alatt. Úgyhogy bizakodó vagyok. A Werder összességében nem leírható csapat, ám a rengeteg hiányzó, az idénybeli forma és összességében a két csapat közti különbség szerintem ma megmutatkozik a pályán.

RB Leipzig – Werder Bremen Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
RB Leipzig + 2,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) 1,60 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: