b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : RB Leipzig – Frankfurt

Ötletadó rovatunk második részében egy német bajnokival készültünk, ahol lényegében a gólokkal számolnánk elnézve a két csapat mutatóit.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
43 nyertes – 17 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma győzni tudnak a Lipcseiek, vagy pontot rabol a Frankfurt? (Fotó:AFP)

I RB Leipzig – Frankfurt I

A két együttes igencsak remekül szerepel a jelenlegi szezonban, hiszen a Lipcse a 4. helyen, míg a vendégek a 6. pozíciót birtokolják. Ezen kívül látható, hogy mindkét együttes igencsak gólokban gazdag mérkőzéseket játszik, illetve a Frankfurt esetében elmondható, hogy az együttes 20 mérkőzésen 40 gólt szerzett és a bajnokságban mindössze két alkalommal nem szerzett gólt az együttes. A Lipcsét igazából senkinek sem kell bemutatni, hiszen Orban és Gulácsi által rengeteg magyar néző és szurkoló követi a német együttes sorsát. Igazából a Lipcse hazai pályán nagyon jól teljesít rengeteg mérkőzésen pontot szerez, bár épp legutóbb a Borussia Dortmund ellen botlott az együttes és gólt sem szerzett. Hazai mutatók alapján 7-2-1 a mérlegük, míg a vendégek idegenbeli mutatója 4-3-3.

A Frankfurt 20 mérkőzéséből 18 alkalommal szerzett legalább egy gólt. Viszont a Lipcse elleni előző négy mérkőzésükön rendre gólváltással zártak a felek.

Számunkra nincs kérdés a mérkőzéssel kapcsolatban, hiszen várhatóak a gólok. A hazai részről Werner és Poulsen biztosan a pályán lesz, míg a vendégek részéről Haller és Rebic játéka borítékolható, viszont a legtermékenyebb játékosuk Jovic betegsége miatt kihagyhatja a mérkőzést (keretbe lett nevezve). Összességében tehát mindkét oldalon ott vannak a gólfelelős labdarúgók, egymás ellen rendre gólváltásokat hoznak össze a felek ezért mi most is erre kötnénk alacsony téttel fogadást.

RB Leipzig – Frankfurt (15:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,53 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: