b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Rapid Wien – Salzburg – 20:45

Ma is egyértelmű esélyes a Salzburg, viszont a kupadöntőt Klagenfurtban rendezik és az ellenfelük egy régi riválisuk lesz. (Fotó : Getty Images)

Az első “gold” elemzés esetében egy futballajánlás kerül megosztásra, méghozzá a szomszéd osztrák bajnokság első fordulójának mérkőzésére készültem.


I Rapid Wien – Salzburg I

 

A mérkőzést tekintve óvatos leszek és ennek tudatában csak egy 2,5 egységes ajánlás készült. Ennek az oka az, hogy első fordulóról beszélünk, a csapatok némileg fáradtabbak lehetnek a felkészülési időszak miatt, viszont igencsak biztató volt az, amit mindkét együttes hozott ez idő alatt, illetve a kupában is mindkét együttes kiütéses sikerrel jutott tovább. Az osztrák bajnokság egyértelmű esélyese ismét a Salzburg, ám most az első fordulóban igencsak magas a vendégek szorzója. Ez lényegében nem is olyan meglepő, hiszen a Rapid Wien elég sikeres szezont zárt tavaly, illetve hazai pályán többször megnehezítették már a Salburg dolgát.

A várható gólszámadatok alapján 1,32, illetve 2,11 a két csapat mutatója. Ez annyit jelent, hogy 1-2 a várható végeredmény, de az adatok alapján szinte kézen fogható tényező az, hogy mindkét együttes betalál.

Ma is esélyesnek mondható a Salzburg, viszont nem lesz egyszerű dolguk a Rapid Wien ellen. (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy izgalmas 90 percre lehet készülni és látva a két csapat egymás elleni eredményeit bőven reális a gólváltás. ugyan legutóbb ebbe a felállásban február 24-én 2-0-ra nyert a Rapid Wien, de azt megelőzően 2-1, illetve 1-4-s eredményt játszottak a felek a bajnokságban. A hazai keretben Murg, Dibon, Fountas trió játékára lehet számítani. Ez számunkra jó hír lehet, hiszen ez a három játékos igencsak gólerősnek mondható. Egy szó, mint száz én bizakodó vagyok, ugyan ellenmegyek saját elvemmel, hiszen nem szeretek első fordulókra fogadni, viszont úgy vélem, hogy ebben a találkozóban reális opció lehet a gólváltás. Ezért erre ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva 2,5 egységgel.

Rapid Wien – Salzburg (20:45)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,70 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: