b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Paderborn – Mönchengladbach – 06/20 15:30

A Paderborn – Mönchengladbach mérkőzést akár előre is “lefutottnak” mondhatnánk, ugyanis a Paderborn már biztos kiesőként teljesen tét nélkül lép a pályára, míg a vendégeknek kötelező a három pont megszerzése.


A mérkőzés esetében kijelenthetjük, hogy “kontrázni” fogjuk a fogadóirodákat, ugyanis több gólos mérkőzésre rendezkedtek be a szorzók alapján. Ezzel a tényezővel mindössze annyi a gond, hogy a vendégek keretéből a két leggólerősebb játékos is hiányozni fog, név szerint a Thuram, Plea francia duóról lenne szó. Természetesen a vendégek így is számíthatnak igencsak gólerős játékosokra, hiszen Embolo, Stindl, Hofmann trió vélhetően a pályán lesz. A Paderborn a kiesése már több forduló óta adott, ám a hazaiak minden egyes meccsen igencsak megizzasztják az ellenfeleket és egyedül a Werder Bremen/Dortmund duó “ütötte ki” őket. Ezenkívül viszont pontot szereztek az RB Leipzig ellen is egy 1-1-es mérkőzésen, de összességében a kényszerszünet óta hét mérkőzésből öt alkalommal zártak 2,5 gól alatt.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 1-1-es végeredményre van kilátás.

Plea és Thuram nélküli Mönchengladbach könnyen megizzadhat a mélyen védekező Paderborn otthonában. (Fotó : Getty Images)

 A várható gólszámadatokkal ismét lehetne “vitatkozni”, ám annyi biztos, hogy a Mönchengladbach idegenbeli túrái során, sosem tartott hatalmas gólgyártást. Ezért nem is értjük, hogy mire alapoznak a fogadóirodák.


xG (várható gólszámadat)
1,16 1,59
Várható végeredmény : 1-1

A Paderborn védekezése az utóbbi időben rendben van és kijelenthetjük, hogy ha ismét mélyen fognak védekezni, akkor a két kulcsfontosságú támadóját nélkülöző Mönchengladbachnak nem lesz egyszerű dolga. A hazaiak ugyan a legtöbb gólt kapták a mostani kiírásban, ám ténylegesen teljesen más képet mutat a kényszerszünet után az együttes és többször okoztak már meglepetéseket. A vendégek céljai egyértelműek és mindent megfognak tenni a három pont megszerzésérét, sőt nem kizárt, hogy egyből presszionálni fognak és minél hamarabb beszeretnék biztosítani a győzelmüket. Viszont a vendégek elég sűrűn játszottak érdekes mérkőzéseket és képesek voltak a szintén pocsék formában lévő Werder Bremen otthonában egy 0-0-ás döntetlent elérni, vagy épp kikaptak a Freiburg otthonában is. Tehát kijelenthető, hogy idegenben nem túl acélos a csapat. Egy szó, mint száz a fogadásunk alapja a 3,5 gól alatti opcióra vonatkozna, ugyanis ezen az U/O line-on egyik fél sem szokott sűrűn overezni. Úgyhogy bizakodunk és a statisztikai adatok alapján elméletileg két gólos előnyünk van, úgyhogy hiba lenne, ha alacsony téttel nem próbálnánk meg ezt az opciót.

Paderborn – Mönchengladbach Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
3,5 alatt (Összesített gólok) 1.90 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: