b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Paderborn – Dortmund – 05/31 18:00

Zárásként a Paderborn – Dortmund mérkőzéssel készültünk, ahol a “no Haaland, no party” szlogen teljesen reális lehet a sárga/fekete mezesek játékára.


Ami azt illeti a vendégek igencsak elszalasztották az esélyt arra, hogy idén Bundesligát nyerjenek, ráadásul a kényszerszünet a hirtelen terhelés meg is hozta a várt hatását és több kulcsjátékos is kidőlt a Dortmund csapatából. A hiányzók esetében Hummels, Dahoud, Reus, Zagadou és Schulz hiányát leszámítva, talán az egyik legértékesebb játékos Erling Haaland is kidőlt, hiszen a Bayern elleni mérkőzésen egy kisebb térdsérülést szenvedett. Igencsak rosszkor jött ez, viszont látva a mostani Bayern-t, a Dortmund számára úgymond tét nélkülivé vállhat az egész szezon, ráadásul ha igazak a hírek a mostani vereség L. Favre állásába került, ugyanis már keresik a svájci tréner utódját. Egyértelműen nincs tehát remek hangulat a dortmundiak részéről és a kieső játékosok ezt a tényezőt csak tovább nehezíthetik. A Paderborn esetében viszont a tét az életben maradás, ami valljuk be nem várt eredményekhez is vezethet a találkozóval kapcsolatosan, ráadásul az együttes a kényszerszünet után még nem szenvedett vereséget.

A várható gólszámadatok alapján 1.47, ill. 2.18 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-2-es végeredményre lehet számítani.

Haaland nélkül akár meg is szenvedhet a jelenlegi második helyezett Dortmund, a kiesés ellen menekülő Paderborn otthonában. (Fotó : getty images)

A hazaiak nagyon jól teljesítenek hazai pályán a gólszerzést tekintve, hiszen szinte minden egyes meccsükön képesek voltak betalálni a hozzájuk látogatóknak, viszont ugyanennyiszer gólt is kaptak. A Dortmund idegenbeli mérkőzései is igencsak beszédesek, hiszen a sárga/fekete mezes csapat több alkalommal kapott gólt, de persze nagyon ritka volt az, hogy ne rúgjanak legalább egyet a riválisoknak. A hazaiaknál vélhetően a Mamba, Srbeny duó fog rohamozni, míg a dortmundiaknál leginkább Hazard, Sancho és Brandt trióra lehet alapozni. Ez a hármas azért messze elmarad a hatékony gólszerzéstől, de természetesen ismerve a Paderborn statisztikáit, szinte garantált, hogy többször fog megzörreni a hazaiak hálója. A Paderborn otthon ahogy említettem is elég jól teljesít a gólszerzést tekintve és mindössze az Augsburg ellen maradtak rúgott gól nélkül. Legutóbb a Hoffenheim ellen zártak 1-1-es eredménnyel, de képesek voltak a kiváló védekezéssel rendelkező RB Leipzig, vagy épp a Bayern Münchennek is két gólt gurítani hazai pályán. Persze tudhatjuk, hogy a mostani helyzet némileg elvette a hazai pálya előnyét a hazai csapatoktól, viszont én úgy vélem, hogy az a küzdeni akarás, amit a hazaiak mutattak az előző mérkőzéseken, ill. a hazai mutatók ma nem fognak minket cserben hagyni és a gólváltás, amelynek 72% az esélye, könnyedén zöldülhet!

Paderborn – Dortmund Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.80 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: