b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Nem vár egyszerű mérkőzés a Salzburgra!

Ismét a bajnoki cím megszerzése a cél a Salzburg csapatánál. (Fotó: Getty Images)

2022-10-16[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Az osztrák bajnokság 12. fordulójában Bécsbe látogat a Salzburg!

Alapvetően mindkét csapat jó formának örvend, viszont amíg a hazai bajnokságokban viszonylag szép számmal szállították a győzelmeket a felek, addig a nemzetközi kupaszereplés elég “döcögősen” alakul. Persze a Salzburg így is igencsak előkelő helyen áll a Bajnokok Ligájában, hiszen négy forduló után a második a csoportjában a csapat. Ezzel szemben az Austria Wien a Konferencia Ligában az utolsó pozíciót tölti be a kvartettjében. A bajnokságban a hazaiak 15 egységet gyűjtöttek 11 forduló alatt, a Salzburg pedig 26 ponttal az első helyen áll. A csapatok között tehát van formabeli/teljesítménybeli különbség, de nagy kérdés, hogy a hétközi mérkőzések kinek a játékát fogják jobban befolyásolni. A Salzburg persze jóval erősebb kerettel rendelkezik és az osztrák kirakatcsapat nem véletlen tartózkodik ismét az első helyen. A folyamatos kettősterhelés viszont szépen tizedeli a kereteket. A vendégeknél például Fernando, Kameri, Okoh, Omoregie és Tijani is sérült, illetve Koita, Capaldo és Diakite játéka kérdéses. A hazaiaknál sem túl rózsás a helyzet, hiszen El Sheiwi, Handl, Raguz és Wustinger sérült, míg Martins és Muhl játéka kérdéses. Egyszóval elég sok a sérült a csapatoknál..

TÖLTSD LE TE IS AZ APPLIKÁCIÓNKAT!

Használd Te is nap, mint nap az ingyenesen letölthető alkalmazásunkat! Az applikációban megtalálhatod a közösségi felületeinket, a weboldalunkat, a beharangozó ajánlásainkat, előfizetői véleményeket, híreket. Ezenkívül létrehozhatsz egy virtuális kártyát, amely birtokában rengeteg kedvezményben részesülhetsz!

Austria Wien - SalzburgFogadási határidő: 17:00

Összességében hiába a sok hiányzó a Salzburg támadósora így is “bevetésre készen”. Márpedig az Okafor, Sesko, Sucic, Adamu, Simic ötös kimondottan jó formának örvendnek és azért az említett játékosok elég gólerősnek is mondhatóak. Persze nagy kérdés, hogy ki kap pihenőt, de mivel a következő héten egyik csapatnak sem kell pályára lépni a nemzetközi kupákban, így szerintünk a lehetőségekhez mérten a legerősebb kezdők fognak kifutni a gyepre. A Salzburg idén is messze kilóg a mezőnyből és ez nem is csoda, hiszen a Transfermarkt adatai alapján is látható, hogy a vendégek kerete a legértékesebb az osztrák Bundesligában. Ha pedig már Transfermarkt, akkor azt is érdemes megnézni, hogy a felek keretértékei között tízszeres különbség van. Ez persze a pályán nem feltétlen fog megmutatkozni, de a Salzburg már-már topligás szinten futballozik, addig a többi osztrák csapat láthatóan szenved az erősebb ellenfelek ellen. A felek legutóbb júliusban találkoztak egymással, akkor 3-0-ra nyert a Salzburg, de ha megnézzük az egymás elleni eredményeket, akkor láthatjuk, hogy az utóbbi mérkőzéseken rendre az osztrák kirakatcsapat zárt győzelemmel ezeken az összecsapásokon. Úgyhogy a fáradtság, illetve a hiányzók ellenére is bízunk a vendégek győzelmében és mivel igencsak magas szorzón fogadhatunk rájuk, így mindenképp megér némi összeggel beszállni a sikerükre! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Salzburg (1×2)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: