b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Nem vár egyszerű meccs a Salzburgra!

Nem vár egyszerű meccs a Salzburgra! (Fotó: Getty Images)

Az osztrák Bundesliga második fordulójában egy rangadót is megrendeznek, ugyanis a címvédő Salzburg a Sturm Graz otthonában tesz látogatást.

Mindkét együttes elég jól kezdte meg a 2022/2023-as kiírást, hiszen a kupában kiütéses sikert értek el a csapatok, majd a bajnoki első fordulóban is összejött a pontszerzés. A Salzburg hazai pályán 3-0-ra nyerni tudott az Austria Wien ellen, míg a Sturm Graz pontot szerzett a Wolfsberger AC otthonában. Ugye a tavalyi ezüstérmes Sturm Graz rendre képes megizzasztani a mai ellenfelét, de a csapatok között bátran kijelenthetjük, hogy óriási különbség van. Amíg a Sturm Graz keretének értéke 33 millió euró, addig a Salzburgé több, mint 200 millió euró. Persze tudhatjuk, hogy sokszor ezen adatok mit sem érnek a pályákon, de azért ilyen előfeltételek mellett nem csoda az, hogy a Salzburg évek óta uralja az osztrák bajnokságot. Ettől eltekintve a felek legutóbb április végén találkoztak egymással és akkor 2-1-re nyerni tudott a Sturm Graz!

Több, mint 500 kilométert utaztak a vendégek és ahogy az már nem egyszer előfordult, akár meg is égethetik magukat a Sturm Graz otthonában. Ugye a felek legutóbbi meccse ebben a felállásban zajlott és akkor 2-1-re nyerni tudtak a hazaiak, ráadásul a Salzburg győzelmi esélyeit tovább ronthatja az a tényező is, hogy három nappal ezelőtt még a Liverpool ellen játszottak felkészülési mérkőzést. Igaz ugyan, hogy azt a meccset megnyerték az osztrákok 1-0-ra, így a motivációval aligha van gond, de azért a fáradtság a mérkőzés végéhez érve megmutatkozhat. A felek múltja igencsak beszédes, hiszen nagyon ritkán láthattunk 1-2 gólos csörtéket és mi most is legalább három góllal számolunk. Mivel mindkét oldalon leginkább a védelmekből, illetve a középpályáról hiányoznak játékosok, ez akár kapóra is jöhet nekünk. Ennek ismeretében a 2.5 gól feletti opcióra kötünk fogadást, amit a csapatok a 2020/2021 és 2021/2022-es kiírásokban mindössze egyszer nem teljesítettek. 

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.65

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL" PACK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: