b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga: Nagyon adja magát ez a tipp a Bayern meccsén!

S. Mané remek igazolásnak tűnik! (Fotó: Getty Images)

A Frankfurt elleni 6-1-es győzelem után a Wolfsburg lesz az ellenfele a Bayern München csapatának a Bundesliga második fordulójában!

A bajorok esetében több kérdés is volt az új szezon előtt, de ezek közül is a legfontosabb, hogy mennyire fogják tudni megoldani a R. Lewandowski után hagyott űrt. Nos a játékosok választ adtak és a két tétmérkőzésen szerzett 11 találat, talán mindennél beszédesebb adat. Ezt pedig két olyan együttes ellen érte el a Bayern, akik ellen az előző években rendre szoros és végletekig kiélezett meccseket játszottak, sőt többször akár pontokat is hullajtottak ellenük. Egyszóval a mostani Bayern még lehet gólerősebb lesz R. Lewandwoski nélkül, ráadásul a lengyel helyére érkező S. Mané remekül beilleszkedett a csapatba és több gólt is szerzett már a támadó a Bayern München színeiben. A Wolfsburg sem panaszkodhat a formájára, hiszen a Német Kupában nyerni tudtak, a bajnoki rajt pedig egy 2-2-es döntetlennel zárult a Werder Bremen ellen. 

A csapatok között papíron nagy különbség van, de a Wolfsburg is azon kellemetlen ellenfelek közé sorolható a Bundesligában, akik bármikor képesek lehetnek egy szorosabb mérkőzést kialakítani a müncheniekkel szemben. A 2022-es évben példának okáért még májusban 2-2-es döntetlennel zártak a csapatok, de látható 4-0, 3-2, illetve 2-1-es eredmény is a csapatok egymás elleni “ütközeteiben”. A Wolfsburg támadószekcióban ma is lehet egy gól, mert Nmecha, vagy épp Brekalo  roppantul gólerős játékosnak mondató, de a dán J. Wind és a jó “öreg” M. Kruse is bármikor megnehezítheti a Bayern védőinek dolgát. Ráadásul a hazaiak eddig mindkét tétmeccsükön kaptak legalább egy gólt, úgyhogy joggal bízhatunk egy, vagy akár több vendég gólban is. A Bayern részéről viszont ma is várnánk legalább két gólt, úgyhogy a fogadásunk az összesített gólokra és a gólváltásra vonatkozik, amit így előzetesen elég esélyesnek vélünk!

Tipp: Igen + 2.5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok)
odds: 1.90

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: