b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Mönchengladbach – Wolfsburg – 06/16 18:30

A második elemzés esetében leginkább a kényszerszünetet követő teljesítmények, ill. a statisztikai rendszerünk előrejelzéseiben bízva hoztuk meg a döntésünket.


A Bundesliga 32. fordulójában a Mönchengladbach a Wolfsburg csapatát fogadja. A mérkőzés több szempontból is érdekes lehet, ugyanis a hazaiak egy esetleges győzelemmel megszerezhetnék a negyedik pozíciót a bajnokságban, ami a Bajnokok Ligájában való indulást jelenthetné számukra, míg a Wolfsburg egy esetleges pontvesztéssel komoly bajba kerülhet, hiszen a Hoffenheim és a Freiburg is joggal pályázhat a hajrában a hatodik helyre, ahol most a vendégek “tanyáznak”. A kényszerszünetet követően mindkét csapat elég motiváltan kezdett és ami azt illeti a bajnokságban az egyik legtöbb gólt szerezték, ill. kapták is a csapatok. A Mönchengladbach hat mérkőzésen nyolc gólt kapott, míg kilenc gólt rúgott. A Wolfsburg pedig tízszer talált be az ellenfeleinek, míg nyolc alkalommal kaptak gólt. Egyszóval mindkét csapat támadósora igencsak hatékony, ám a védekezésben borzasztó sok gólt hoztak össze az újraindulás óta.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 2-1-es végeredményre van kilátás.

Ma mindenképp nehéz mérkőzés vár a vendégekre, ám ők is pontszerzési kényszerben lépnek ma pályára. (Fotó : getty images)

 A várható gólszámadatok némileg becsapósak lehetnek ugyanis a hazai oldalon Thuram játékára ma nem számíthatunk, ami elég nagy kiesés a támadásokat tekintve, viszont a francia támadón kívül Embolo, Stindl, és Plea játékára is számíthatunk. Azt azért láthattuk legutóbb a Mönchengladbach esetében, hogy  nem viselte meg őket a két francia támadó kiesése és képesek voltak a Bayern München csapatának kétszer is betalálni, amely találatokból egyet a VAR rendszer érvénytelenített, ám így is igencsak kiemelendő teljesítmény volt ez.


xG (várható gólszámadat)
1,83 1,52
Várható végeredmény : 2-1

A vendégek csapatában Weghorst szinte garantáltan kezd és a holland támadó immáron tizennégy gólnál tart, ami igencsak veretes teljesítménynek minősül. A vendégek az utóbbi időben egyértelműen a támadó futballt helyezik előtérbe és ennek köszönhetően alakult ki több találkozójukon is a 2,5 gól feletti opció és a gólváltás is. Mivel mindkét együttes erős a támadásokban, ám a védekezésük ennek köszönhetően jóval sebezhetőbb, így nagyon meglepő lenne, ha nem találna be mindkét csapat. A kérdés mindössze annyi, hogy lesz-e egy harmadik találat. Az előzetes statisztikák alapján a 2,5 gól feletti opció esélye 66%, míg a gólváltásé 70%. Ezen értékek igencsak magasnak mondhatóak, úgyhogy “párosítva” a két lehetőséget egy elfogadható szorzót kaptunk, amelyet a mai játéknapon nagy hiba lenne kihagyni. Érdekességként még annyi, hogy a csapatok legutóbbi mérkőzésén 2-1-es eredményt értek el, amivel ma is kiegyeznénk.

Mönchengladbach – Wolfsburg Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok) 1.83 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: