b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Mönchengladbach – Union Berlin – 05/31 15:30

A Mönchengladbach – Union Berlin mérkőzésen is igencsak szoros mérkőzésre lehet számítani.


Ami azt illeti a hazaiak elég gyengén kezdtek, hiszen a Frankfurt elleni mérkőzést leszámítva csúnyán kikaptak a Leverkusen ellen, ill. nagy meglepetésre az igencsak gyenge teljesítménnyel rendelkező Werder Bremen otthonában is pontokat hagytak. A csapat gyengélkedését nem nagyon tudom hova tenni, hiszen szinte minden egyes kulcsjátékos szerepel a csapatban. Ami jó hír lehet számunkra, hogy a Plea, Hofmann, Thuram trió szinte garantáltan kezd a mérkőzésen és a mostani kezdőcsapat igencsak hatékony a gólszerzésben, viszont a most látható védelem a 43 gólból 26 gólt hozott össze. A csapat védelmét az Elvedi, Ginter, Bensebaini trió alkotja, ami azért nem a leghatékonyabb. A vendégek esetében szintén jó hír lehet, hogy Anderson, Bülter és Malli is a kezdőben kaphat szerepet, márpedig ezen játékosok is igencsak gólerősnek mondhatóak.

A várható gólszámadatok alapján 2.14, ill. 1.18 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 2-1-es végeredményre lehet számítani.

A hazaiak részéről kötelező a pontszerzés, viszont az Union Berlin könnyedén megnehezítheti a dolgukat. (Fotó : getty images)

Az Union is elég gyengén kapta el a rajtot a kényszerszünet után, ugyanis kikaptak a Bayern ellen, majd ezt követte egy Hertha elleni hatalmas pofon, ahol kikapott a csapat 4-0-ra. Majd jött egy “kötelezőnek” mondható pontszerzés a Mainz ellen. Annyi biztos és egyértelműen látható, hogy sokáig nem ülhet a babérjain a csapat, hiszen könnyedén a “kieső” zónában találhatják magukat. Az együttes esetében ami megfigyelhető, hogy a kapu előterébe jóval hatékonyabbnak kell lenni, hiszen több esélyük is lett volna a fentiekben említett két mérkőzésen is, viszont a pontatlanságukból adódóan nem sikerült gólt szerezniük. A Mainz elleni mérkőzésen a kiállítás ellenére is végig dominált a csapat és szerintem most jöhet ki számukra a lépés, hogy akár meglepetést is okozzanak. Persze a két együttes között jelenleg hatalmas különbségek vannak, viszont a hazaiak részéről szinte kötelező a győzelem, ha a Bajnokok Ligájában szeretnének indulni, míg az Union részéről mindent meg kell tenni majd a pontszerzésért. A statisztikai adatok alapján reális esély van a gólváltásra, viszont ezt én megbonyolítanám azzal, hogy a Mönchengaldbach sikerét is favorizáljuk. Látható, hogy a hazaiak szorzója csökken, így 1,50-ért nagy hiba lenne erre fogadni, viszont a gólváltással “megfűszerezve” a 3,10-es szorzó igencsak kecsegtetőnek mondható. Úgyhogy fogadásként ezt az opciót ajánlom számotokra alacsony téttel és némileg nosztalgiázok is ezen opcióval, hiszen közel egy éve a “gold” előfizetés megjelenésével fejeztük be az 1×2 + GG szolgáltatásunkat, amely pontosan ilyen opciókból tevődött össze. Remélem, hogy ma minden a statisztikák szerint alakul és szép szorzót “húzunk” be.

Mönchengladbach – Union Berlin Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Hazai és Igen (Eredmény + Mindkét csapat szerez gólt) 3.10 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: