b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Mönchengladbach – Leverkusen – 05/23 15:30

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

A mai kínálatból két mérkőzés kerül elemzésként megosztásra és elsőként azzal a találkozóval kezdenék, ahol a statisztikai rendszerünk adatai alapján az egyik legtöbb gólos összecsapás várható.


A Mönchengladbach csapata ugyanis Leverkusennel találkozik és kijelenthetjük, hogy két igencsak remek formában lévő együttes mérkőzését láthatjuk. Ugyanis a házigazdák jelenleg a harmadik, míg a vendégek az ötödik pozíciót foglalják el a Bundesligában és a kényszerszünet után remekül kezdtek a felek. A gladbach 3-1-re nyert a Frankfurt otthonában, míg a Leverkusen a Werder Bremen csapatára mért kiütéses győzelmet, hiszen 4-1-re nyertek idegenben. Ezzel kijelenthetjük, hogy mindkét csapat igencsak duzzadhat az önbizalomtól, hiszen remekül sikerült a rajt számukra.

A várható gólszámadatok alapján 2-2-es végeredményre van kilátás. Ugyanis a hazaiak 1.89, míg a vendégek 1.71-es gólátlaggal rendelkeznek.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz a Mönchengladbach – Leverkusen párharc? Az előző összecsapáson 2-1-es eredmény született. (Fotó : Getty Images)

Ami a csapatokat illeti, a hazaiak részéről Zakaria és Johnson páros az akik biztosan kihagyják a mérkőzést, míg a vendégek részéről Bender és Volland duó kényszerül továbbra is sérülés miatt kihagyni a találkozókat. Ezenkívül viszont egy igencsak összeszokott kezdőket láthatunk mindkét oldalon, ugyanis a hazaiak részéről Plea, Thuram, Embolo, Hofmann négyes rohamozhat elől, míg a vendégeknél a kiváló formában lévő Havertz, illetve Wirtz, Amiri, Diaby trió veszélyeztethet. Egyszóval mindkét oldalon ott vannak azok a kulcsjátékosok, akik igencsak gólerősek, képesek eldönteni a mérkőzéseket és látva a szünet utáni nyitóforduló eredményeit és adatait, nagyon meglepő lenne, ha ma egy kevés gólos mérkőzést hoznának össze a csapatok. A 2-2-es eredmény reális lehet, hiszen eléggé döntetlen szagú ez a mérkőzés, viszont a gólokban biztonságosabb értéket véltem felfedezni. Úgyhogy bízva a statisztikai rendszerünk adataiban és abban a tényezőben, hogy ma mindkét csapat betalál, ill. lesz több gól is a mérkőzésen, a gólváltásra és a 2,5 gól feletti opció párosára ajálnok fogadást öt egységgel!

Mönchengladbach – Leverkusen Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok) 1.66 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: