b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Magdeburg – Göppingen – 10/08 19:00

DUESSELDORF, GERMANY - AUGUST 21: Simon Hald Jensen #5 of Flensburg-Handewitt challenges Hendrik Pekeler of THW Kiel during the PIXUM Supercup 2019 at ISS Dome on August 21, 2019 in Duesseldorf, Germany. (Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Az előző fordulóban mind a két csapat győzni tudott a bajnokságban. A felkészülésre és pihenésre nem sok idejük volt, mivel kedden játszottak utoljára. A Magdeburg megmutatta, hogy komoly terveik vannak az idei szezonra és a dobogón szeretnének végezni. A két csapat egymás elleni mérkőzéseit megnézve láthatjuk, hogy a hazaiak magabiztosan tudtak nyerni az előző szezon során. Úgy gondoljuk ez ma sem lesz másképp és a hazai pályának, valamint a jobb keretnek köszönhetően, legalább öt ponttal nyerni fognak.

📊 Ajánlott predikció: 
Magdeburg -4.5 (Hendikep)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: