b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Magdeburg – Flensburg

Remélhetőleg ma is izgalmas mérkőzés elé nézünk a Brest-Flensburg összecsapáson. (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma egy résszel jelentkezik és ma teljes körű pihenőt tartunk a “prémium” szolgáltatásunk keretein belül, hiszen nagyon gyenge a kínálat és igazából az induló MLB-n kívül nagyon nincs mire fogadni. Mivel nálunk egyfajta “babona”, hogy kihagyjuk a kezdeti mérkőzéseket, ezért ma baseball megosztásunk sem lesz.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
96 nyertes – 52 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Remélhetőleg ma is izgalmas, egyben gólokban gazdag mérkőzés elé nézünk a Magdeburg-Flensburg összecsapáson. (Fotó : Getty Images)

I Magdeburg – Flensburg I

A német férfi kézilabdaligában ugyanazt tudom elmondani, mint az előző három “ajánlásunk” esetében a 25 gólos átlagokat elnézik rendre a fogadóirodák és ismét kaptunk egy magas szorzót (1,75) arra, hogy mindkét csapat eléri a 25 gólt a találkozón.

A Magdeburg a liga legeredményesebb, egyben leghatékonyabb támadócsapata, akik 25 forduló alatt 765 gólt szereztek ez 30,6-s mérkőzésenkénti dobott gól átlag. A vendégeket senkinek sem kell bemutatni, ráadásul pár nappal ezelőtt a Brest elleni mérkőzésén is profitáltunk a német együttessel.

Egy szó, mint száz van érték ismét a gólokban és vélhetően nem ma fog egyik csapat sem gól nélküli perceket produkálni. A hazai oldal rendre 25 feletti értékeket alakít ki, míg a Flensburg többször van ugyan ennek a határán de nem véletlen az 1. a csapat a Bundesligában. Ezért számolnánk ismét a találatokkal és 1,75-s szorzóért hatalmas érték van az ötletadó ajánlásunkban.

Magdeburg – Flensburg (19:00) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez 25 gólt) odds:1,75 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: