b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Leverkusen – Wolfsburg – 05/26 20:30

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

A mai napot arra szántuk, hogy átgondoljunk minden egyes mérkőzést, amit a héten rendeznek meg és a holnapi kínálatból már meg is van, amire szeretnék fogadást ajánlani.


A mai megosztás mögött leginkább az áll, hogy szeretnénk a sportfogadói közösséget megelőzni és addig fogadni, amíg a szorzó be nem szakad. Látható, hogy egy folyamatos odds csökkenés van a házigazdák sikerére és ezzel összhangban csökken minden egyes olyan opció szorzója ami velük kapcsolatos. Így a csapatgólok is eléggé csökkentek, hiszen tegnap este még 1.66-os szorzó lehetett fogadást kötni a Leverkusen 1.5 gól feletti opciójára, amit jelenleg 1.57-es szorzón lehet a legtöbb online fogadóirodában megfogadni. A Leverkusen esélye véleményem szerint adott, hiszen az együttes nagyon jól szerepel, ráadásul a Havertz, Diaby, Bellarabi, Amiri, Demirbay ötös igencsak remek összhangban van és a kényszerszünet után igencsak magabiztosan kezdett a csapat. Elsőként nyertek a Werder Bremen otthonában 4-1-re, majd ezt követően a Mönchengladbach csapatát verték szintén idegenben 3-1-re. A Wolfsburg ezzel ellentétben nem indított jól és ugyan egy kötelező győzelmet behúzott nagy nehezen a csapat az Augsburg otthonában, viszont ezt követően a Dortmund nem sok esélyt adott a számukra és kikaptak 2-0-ra. A vendégek dolgát tovább nehezíti az a tényező, hogy William, Ignacio Camacho, Paulo Otávio, Felix Klaus, Yannick Gerhardt és Josuha Guilavogui is hiányzik. A hazaiak részéről viszont Kevin Volland és Lars Bender hiányzik továbbra is, egyszóval a hazaiak kerete jóval erősebbnek és összeszokottabbnak mondható.

A várható gólszámadatok alapján 2-1-es végeredményre van kilátás. Ugyanis a hazaiak 1.71, míg a vendégek 1.33-as gólátlaggal rendelkeznek.

Vajon képes lesz folytatni a győzelmi szériáját a Leverkusen? (Fotó : Getty Images)

Ami a bajnokságot illeti a Leverkusen joggal pályázhat a harmadik hely begyűjtésére, hiszen egy pont lemaradása van az RB Leipzig csapatával szemben. A Wolfsburg esetében szintén megemlíthetjük, hogy ugyan 14 ponttal vannak lemaradva a mostani riválisuktól, ám esetükben a hatodik pozíció megszerzése a kulcstényező, ami az EL selejtezőjébe való kerülést jelentené. Ami jó hír lehet számunkra, hogy mindkét oldalon szerepelnek az ügyeletes “gólvágók”, hiszen a hazaiknál a kiváló formában lévő Havertz, míg a vendégeknél a holland származású Weghorst szinte garantáltan játszani fog. Ez a két játékos elég sok fejtörést okozhat a védelmeknek, de természetesen az egyéni teljesítmények mellett, sosem szabad elfelejteni, hogy egy csapatsportról beszélünk. Egy szó, mint száz a mérkőzésen minden feltétel adott ahhoz, hogy a Leverkusen hazai pályán folytassa a remek győzelmi szériáját. A Wolfsburg idegenben verhető csapat, ráadásul igencsak sok gólt kaptak a túráik során. Ami szintén remek hír, hogy a szezon során a felek egyszer találkoztak eddig, de akkor 2-0-ás sikert aratott a Leverkusen. Úgyhogy a Leverkusen góljaira ajánlok fogadást, egy viszonylagos “magas” téttel, hiszen öt egységes fogadást kötünk.

Leverkusen – Wolfsburg Fogadási határidő : 20:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 felett (Leverkusen gólszám) 1.57 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: