b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Leverkusen – Schalke 04 – 18:30

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

A német bajnokságban szerintem az egyik legizgalmasabb mérkőzés ez a párosítás lehet. A pályán ugyanis az utóbbi mérkőzések alapját két formába lendülő együttes találkozik egymással.


Mindkét együttes igencsak elkapta a fonalat a tizedik forduló óta és ténylegesen egyre jobb futballt játszanak a csapatok. A Leverkusen például az előző fordulóban nyerni tudott a Bayern München ellen, ami valljuk be nem kis meglepetés, míg a Schalke jobb mutatója annak köszönhető, hogy az előző öt mérkőzéséből három alkalommal hozta a kötelező pontszerzést, míg a Werder Bremen, Augsburg kettős ellen kiharcolták a győzelmet. Ehhez természetesen kellettek a gólok, amit a Schalke támadósor igencsak hatékonyan termel. Az utóbbi öt mérkőzésen ugyanis 2,6-os rúgott gólátlagot hoz a csapat, ami nem gyenge mutató. A hazai oldalon azért ennyire nem egyértelmű a helyzet, viszont az látható, hogy itt is a gólokban nincs hiány, főleg nem úgy, hogy a Bayern, ill. a BL-ben az Atletico Madrid ellen is két gólt szerezve nyert a csapat. Azért ez a két csapat nem rendelkezik gyenge védelemmel.

A várható gólszámadatok alapján 1,42, ill. 1,96 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig a gólváltás ezen a mérkőzésen is reális lehet.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz a Leverkusen-Schalke párharc? (Fotó : Getty Images)

Az ajánlás pedig állhat, hiszen mindkét oldalon a védelemből, ill. a középpályáról hiányoznak leginkább a játékosok. A hazai részről Volland biztosan a keretben lesz, ill a legtöbb sajtóinformáció szerint a Bayern ellen duplázó Bailey is a keretben szerepel. Nagyon úgy tűnik, hogy Havertz is szerephez juthat, aki sérüléséből épült fel, ill. Bellarabi játéka is szinte garantált. Egyszóval Tah eltiltása, ill Weiser sérülése miatt kihagyhatja a mérkőzést. A vendégek részéről azért már több sérültet láthatunk, ám fontos kiemelni, hogy Uth-on kívül minden egyes játékos a középpályáról, ill. védelemből hiányzik. Úgyhogy adott az, hogy a feleknek támadni kell, hiszen nem hagyatkozhatnak a védelmekre. A védekezés amúgy se erőssége egyik csapatnak sem, hiszen 1,20 fölötti kapott gólátlaguk van. Úgyhogy én mindenképp bizakodó vagyok, a gólszámadatok beszédesek, a csapatok jó formában vannak és ténylegesen a leggólerősebb labdarúgók is a keretben szerepelnek.

Leverkusen – Schalke 04 Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: