b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Leverkusen – Borussia Dortmund – 02/08 18:30

A mai nap folyamán több elemzéssel is kalkulálok, hiszen rengeteg mérkőzésben van esély és lehetőség. Az első esetben egyből a legesélyesebbnek vélt opciót osztom meg veletek.


A statisztikai rendszerünk adataiban bízva, ill. végigkövetve mindkét együttes hiányzóit, várható kezdőit és így tovább, számomra nincs kérdés a megosztott opcióval kapcsolatosan. A pályán ugyanis két gólerős együttes fog egymással találkozni, ráadásul a várható gólszámadatok alapján akár négy gólos találkozót is láthatunk. Ennek megfelelően rendezkedtek be a fogadóirodák is és nagyon alacsony szorzókat láthatunk a gólokkal kapcsolatos fogadásokat tekintve. A Leverkusen hazai pályán elég jól szerepel a gólszerzést tekintve, hiszen mindössze két mérkőzésen nem sikerült nekik gólt szerezniük, viszont fontos megemlíteni, hogy összességében nincs kiemelkedő teljesítményük és 4-4-2-es mutatójuk van. A Dortmund idegenben elég pontatlan és erről tanúskodik a bekapott góljainak száma is, hiszen idegenben két találkozót leszámítva rendre gólt kapott az együttes, ráadásul 18 kapott góljuk van.

A várható gólszámadatok alapján 1,69, és 1,78 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően 1-2, 2-2-es eredmény reális lehet a mérkőzésen.

Haaland ma is betalálhat, viszont semmiképp sem lesz egyszerű dolga a Leverkusen otthonában a vendégeknek. (Fotó : Getty Images)

Ami a szimpla adatokból látható tehát, hogy egy gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás. A hiányzókat látva egyértelmű, hogy a Leverkusen részéről egy a kérdés, hogy középpályán mégis kik fognak szerepelni, hiszen a legtöbb hiányzó itt szerepel. A Dortmund esetében egyedül Reus az, aki kisebb sérülése miatt kihagyja a mérkőzést. Ami látható a Dortmund esetében, hogy igencsak erősen indították el a 2020-as évet és legutóbb épp az Union Berlin ellen fogadtunk a vendégekre. Akkor a szimpla győzelmükre, ill. a 2,5 gól feletti opció kettősére fogadtunk és ez igencsak “könnyedén” jött. A Leverkusen ellen viszont nem lesz sétagalopp ez a mérkőzés, főleg úgy, hogy a hazaiak igencsak gólerősek és idén ők is minden egyes mérkőzésükön képesek voltak gólt/gólokat szerezni. Ami szintén érdekes tényező lehet, hogy mindkét együttes hét közben még a kupában szerepelt, ahol a Leverkusen kiharcolta a továbbjutást, míg a Dortmund kiesett a Werder Bremen ellen. Úgyhogy fáradtság szempontjából is hasonló lehet mindkét együttes “szintje”. Egyszóval minden feltétel adott ahhoz, hogy ma egy gólokkal tarkított mérkőzést lássunk. Ami biztos, hogy idén még egyszer találkoztak a felek, akkor a Dortmund nyert 4-0-ra. Ám most én egyáltalán nem írnám le a Leverkusent. A Dortmund védelem nincs mostanság a helyzet magaslatán és elég sok gólt kapnak, ráadásul idén idegenben már két mérkőzésen hat gólt is kaptak két mérkőzés leforgása alatt. Úgyhogy bizakodva várom a mérkőzést, legfőképp úgy, hogy a vendégeknél Sancho, Haaland játékára lehet számítani, míg a hazaiaknál a Havertz, Alario, Volland trió rohamozhat. A hazaiak részéről hiba legfőképp a középpályán lehet, itt könnyedén átjáróház alakulhat ki, míg a Dortmund részéről bármikor benne van a védelemben egy-egy hiba. Úgyhogy jöjjenek a gólok és a favorizált opció a gólváltás, ill. a 2,5 gól feletti opció kettőse lenne.

A statisztikai rendszerünkben a következő linken keresztül érheted el a mérkőzés adatait:

https://betandwintipps.com/bundesliga-leverkusen-borussia-dortmund-1830/

Leverkusen – Dortmund Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: