b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Leverkusen – Bayern München – 06/06 15:30

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz ez a párharc?! (Fotó : Getty Images)

A szombati játéknapon két mérkőzést emelnénk ki a kínálatból és mindkét esetben egy-egy Bundesliga találkozóról lenne szó.


A Leverkusen – Bayern München mérkőzés mindkét fél számára kulcsfontosságú találkozónak mondható, hiszen matematikailag még a Bayern Münchent utolérheti a Dortmund, míg a Leverkusen harcban áll a dobogóért és a Bajnokok Ligájába való kerülésért. Mindkét csapat elég erős szezont fut bár a Leverkusen “menetelését” döntően befolyásolták a hiányzók, ráadásul esetükben nem jött a legjobbkor a kényszerszünet. A hazaiak fiatal “üdvöskéje”, Havertz szinte garantáltan kezd, akit elég nehéz lesz majd megállítani a vendégek védőinek, viszont a német támadón kívül Diaby, Bailey, Paulinho, Demirbay, Bellarabi és a sérülésből felépült Volland is számításba kerülhet. Ezen játékosok egytől egyig igencsak gólerősnek mondhatóak és P. Bosz könnyedén válogathat a támadók esetében. A Bayern fantasztikusan kezdett és mind a négy mérkőzését megnyerte a kényszerszünet után és a Borussia Dortmund elleni kulcsfontosságú mérkőzését is győzelemmel abszolválta a csapat.

A várható gólszámadatok alapján 1.47, ill. 1.99 a két csapat átlaga. Ez annyit jelent, hogy leginkább az 1-2-es végeredményre lehet számítani.

Nehéz mérkőzés vár a hazaiakra, viszont legutóbb fordított felállásban 2-1-re nyertek a Bayern ellen. Vajon most is megtörténik? (Fotó : Getty Images)

A mostani döntésünket leginkább a formai -, a csapatok közti különbségekre, ill. a várható gólszámadatokra alapozva hoztuk meg. Annyi biztos, hogy nézők nélkül a Leverkusen messze nem hozza azt a magabiztos teljesítményt hazai pályán, amit láthattunk tőlük, ráadásul legutóbb a Wolfsburg négy gólt is szerzett ellenük. Ami szintén megfigyelhető, hogy a 2019-es évben két alkalommal találkoztak a csapatok és rendre kikapott a Bayern München, amit most aligha követhet el a bajor csapat. A Leverkusen sose írható le, viszont a mostani felállásban a Lewandowski, Gnabry, Müller, Coman négyes jóval jobb és összeszokottabb, mint bármelyik másik német támadósor. Azt már nem is említem, hogy a vendégek védelme Alaba, Boateng, Pavard és Davies is nagyon érzi egymást, remekül zárnak és kevés gólt kapnak, hiszen a kezdet óta mindössze két gólt kapott a bajor csapat, azt is a Frankfurt rúgta nekik. Egy szó, mint száz a Leverkusen támadósora erős, ráadásul választások tömkelege adott Bosz számára. Attól viszont borzasztó nehéz elvonatkoztatni, hogy a Bayern mennyire összeszedetten játszik mérkőzésről mérkőzésre, hozzák a kötelező győzelmeket és a Leverkusen ugyan megnehezítheti a dolgukat, vélhetően most is győzelemmel fognak zárni a vendégek. Erre minden esély adott és mikor ha nem most kell a vendégek részéről revanst venni a novemberi vereségért. Úgyhogy a fogadásunk alapja a Bayern München győzelmére és a gólváltásra vonatkozik, amelyre a legtöbb helyen 2,30-as szorzóért cserébe lehet fogadást kötni.

Leverkusen – Bayern München Fogadási határidő : 15:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Bayern München + Igen (Eredmény + Mindkét csapat szerez gólt) 2.30 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: