b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bundesliga : Leverkusen – Bayern München – 12/19 18:30

A Bundesliga 13. fordulójának egyik legnagyobb rangadója a Leverkusen – Bayern München mérkőzés lesz. Ez a párosítás az utóbbi években rendre a gólokról szól és látva azt, hogy az xG mutatók alapján milyen eredmény várható a mérkőzésen ,mi egy percig sem kételkedtünk a tippünkben.

xG (várható gólszámadat)
2.122.64
Várható végeredmény : 2-2

 


Mivel mindkét csapat elég jó formának örvend, ráadásul a Bundesliga 2020/2021-es kiírásában fej-fej mellett haladnak a csapatok, így ma vélhetően egyik fél sem akar a döntetlenre játszani. A Bayern München támadósora idén is “parádézik” és Lewandowskival az élen hétről-hétre ontják a gólokat. A hiba továbbra is a védelemben található, akik szinte minden egyes idegenbeli mérkőzésen összehoztak legalább egy kapott gólt. Legutóbb a Bayern München – Wolfsburg mérkőzésre kötöttünk fogadást, ahol a Wolfsburg már az első percekben betalált a hazaiaknak és látva azt, hogy a Leverkusen idén mennyire hatékony a kapu előterében, nagyon meglepő lenne, ha ma nem szereznének gólt. A Leverkusen egyedül a Hertha ellen maradt gól nélkül hazai pályán, ám ezt leszámítva rendre gólt szerzett a csapat és jelenleg tizenkét góljuk van. A Bayern idegenben kevesebb gólt szerez, ám a 14:10-es gólkülönbségük önmagáért beszél. A mai fogadásunkban ismét egy fogadáskészítővel létrehozott ajánlást publikálunk, ami a gólváltásra, illetve a büntetőlapokra vonatkozik. A gólváltás esélye a statisztikai rendszerünk számításai szerint 90%, míg a csapatokra jutó 1-1 büntetőlap esélye 78%. Mivel mindkét csapat elég sűrűn kap egy-egy lapot, ráadásul a mai mérkőzés egy rangadónak minősül, így nagyon meglepő lenne, ha bármelyik csapat is lehozná büntetőlap nélkül ezt a meccset. Nagyon bízunk benne, hogy az utóbbi évek mérkőzéseit megismétlik a felek, hiszen az előző mérkőzéseken rendre gólokkal és büntetőlapokkal zárultak a találkozók.

Predikció : 
Igen + Több, mint 0 lap a Leverkusen javára + Több, mint 0 lap a Bayern München javára (Mindkét csapat szerez gólt + Lapok + Lapok)
Odds: 1.75 Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: